Jump to content
Родени в България

Класация на потребителите


Популярно съдържание

Най-харесвано съдържание на 15.01.2018 във всички раздели

 1. 1 point
  Ако прочетете поста ми внимателно, ще видите че вече имате отговор на този въпрос. Както ви препоръчах, изчетете всичко във форумът и не само да прочетете, но и си водете записки какво да подготвите преди да тръгнете, защото ако не го направите, документи, пълномощни и куриерски услуги ще ви струват не само много пари, но и излишен стрес или дори връщане до България за подготовка на нещо, което кристално ясно е написано тук.
 2. 1 point
  Тук не е фейсбук група, а форум. Моля, избягвайте копи/пейст публикации. Поздрави,
 3. 1 point
  Към файла 5 000 Български пословици и поговорки Съставители Милко Григоров, Костадин Кацаров 5000 Български пословици и поговорки Първа част Второ допълнено издание Редактор Георги Досев Художник Георги Чаушов Худ. редактор Румен Ракшиев Техн. редактор Лиляна Коларова Коректор Милка Войникова Дадена за набор на 26. V. 1869 г. Подписана за печат на 31. VII. 1969 г. Печатни коли 24 Издателски коли 12 Формат 65/92/32 Тираж 60 000+93 Издателски № 17524/III-7 Цена 0,90 лв. Държавно издателство „НАУКА И ИЗКУСТВО“ София, 1969 Държавна печатница „Георги Димитров“ Индекс БФ-1 Сканиране, разпознаване и корекция: Светослав Иванов, 2013 Качен от Aleksander Качен на 15.01.2018 Категория Електронни книги  
 4. 1 point
  Здравейте, има вече доста информация по този въпрос. Силно ви препоръчвам да погледнете една друга тема, която давам по-долу и да прочетете сами това-онова. Ако после има още нещо неясно, питайте пак. Едно е сигурно, както и veronik_veronik вече каза, не трябва да се притеснявате за детето. На тази възраст е все едно по кое време ще смени обстановката. Мислете за другите проблеми свързани с преместването. За да научите повече за тях, пак ще трябва сама да четете в темите за Германия. Успех!
 5. 1 point
  Проблемът е във възрастните, не при децата. Едно дете особено на такава малка възраст, няма никакъв проблем да се адаптира и проговори езика. Проблемът са родителите с техните страхове. Трябва да имате някой, който владее немски, за да ви насочат къде да бъде записано детето. Приемът е по всяко време. Никой няма да остави детето ви извън училище. Моето започна, веднага щом дойдохме през м. Октомври. Изчетете внимателно целият форум, тук има пълната информация за почти всичко, опитът на други минали по вашият път.
 6. 1 point
  bgzentrum

  Моите любими български песни

  Стефка Съботинова - Притури се планината Една велика българска песен!
 7. 1 point
  Съгласен съм с казаното, но само донякъде. Хората са отчаяни и в повечето случаи идват за да оцелеят. Не е правилно да им се вменява вина и да бъдат упреквани и дори, понякога мразени за своята слабост.
 8. 1 point
  Antoniy

  Моите любими български песни

  Не знам защо реших, че трябва да се споделят хубави песни. Та ето и от мен една, винаги когато я слушам настръхвам целия, даже връхчетата на ушите ми )))
×