Jump to content
Родени в България

rodenivbg

Администратор
 • Мнения

  462
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  4

rodenivbg последно спечели на 22 Март

rodenivbg получи най-много харесвания!

2 Последователи

Относно rodenivbg

 • Ранг
  Администратор

Обща нформация

 • Град
  Hamburg
 • Страна

Контакт

Последни посетители

1232 профилни разглеждания
 1. Тук не е група, а интернет форум. Не винаги е удачно да използвате копи/пейст функция. Касата на кое?!?
 2. Търся работа

  Кой, каква, къде?
 3. Здравейте Минка, има пълна и изчерпателна информация по този въпрос в темата. Разгледайте и ще се уверите. Основно правило във форума е да се пише на кирилица, моля спазвайте го. Регистрирайки се тук вие сте се съгласилас това. Повече информация Поздрави и успех!
 4. Да, заплащате. Обявяват ДДС заради възможността да си го върнете ако сте фирма и сте регистрирани по ДДС.
 5. Здравейте Гюлфера, по-горе доста подробно са описани необходимите документи, които би било добре да подготвите преди тръгване. Що се отнася до документ за семейно положение, той ще ви е необходим само при необходимост от доказване, че сте омъжена, т.е. не ви трябва. Ако не сте омъжена, то по подразбиране ще бъдете в първи данъчен клас при започване на работа на трудов договор. Успех!
 6. Здравейте, започнете от тук: http://rodenivbg.com/index.php?/search/ има предостатъчно информация за да намерите отговор на повечето си въпроси. Успех
 7. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
 8. Да, всъщност за детето дават плюс една половинка. Така беше при нас преди да сключим брак. Моят щоер клас беше 1,5. Процедурата наистина отнема 10 мин.
 9. dogovori za rabota

  Здравейте, темата и въпросите, които поставяте са интересни и важни, но писането на шльокавица е в разрез с правилата на форума. Също така не става ясно за коя държава се отнася написаното. Ако е за Германия използвайте раздел „Българи в Германия”. За съжаление, предвид изброените причини, се налага да преместим написаното в раздел „Кошче”. Поздрави и до скоро.
 10. Великден

  Великден (Възкресение Христово, Пасха) е денят, в който християните честват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос.
 11. Възкресение Христово - Пасха

  Възкресение Христово - Пасха
 12. Здравейте, моля да прочетете Правила на форума, т. 5. И не забравяйте, че регистрирайки се тук сте се съгласили да ги спазвате. Писането на кирилица е уважение към останалите участници. Успех!
 13. Да, това бе една от първоначалните идеи. За съжаление всички, които поканихме до сега или не отговарят или отказват под предлог, че са много заети. Да се надяваме, че с течение на времето това ще се промени. Търсенето продължава
×