Jump to content
Родени в България

rodenivbg

Администратор
 • Мнения

  467
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  5

rodenivbg последно спечели на 4 Ноември

rodenivbg получи най-много харесвания!

2 Последователи

Относно rodenivbg

 • Ранг
  Администратор

Обща нформация

 • Град
  Hamburg
 • Страна

Контакт

Последни посетители

1286 профилни разглеждания
 1. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Следваща подобна публикация ще бъде изтривана без предупреждение! Поздрави, П.С.- Zdr. не може да е поздрав или обръщение.
 2. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Поздрави,
 3. rodenivbg

 4. Честит Рожден Ден!!! 

  1. 1984

   1984

   Много ти благодаря за вниманието :)

    

 5. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
 6. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
 7. Тук не е група, а интернет форум. Не винаги е удачно да използвате копи/пейст функция. Касата на кое?!?
 8. Търся работа

  Кой, каква, къде?
 9. Здравейте Минка, има пълна и изчерпателна информация по този въпрос в темата. Разгледайте и ще се уверите. Основно правило във форума е да се пише на кирилица, моля спазвайте го. Регистрирайки се тук вие сте се съгласилас това. Повече информация Поздрави и успех!
 10. Да, заплащате. Обявяват ДДС заради възможността да си го върнете ако сте фирма и сте регистрирани по ДДС.
 11. Здравейте Гюлфера, по-горе доста подробно са описани необходимите документи, които би било добре да подготвите преди тръгване. Що се отнася до документ за семейно положение, той ще ви е необходим само при необходимост от доказване, че сте омъжена, т.е. не ви трябва. Ако не сте омъжена, то по подразбиране ще бъдете в първи данъчен клас при започване на работа на трудов договор. Успех!
 12. Здравейте, започнете от тук: http://rodenivbg.com/index.php?/search/ има предостатъчно информация за да намерите отговор на повечето си въпроси. Успех
 13. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
×