Jump to content
Родени в България

rodenivbg

Администратор
 • Мнения

  466
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  9

Всичко публикувано от rodenivbg

 1. Весело посрещане на Рождество Христово и успешна Нова 2019 година!
 2. Здравейте Стефан, приветстваме желанието ви за дискусия, но не и това, че рекламирате фейсбук група, която освен всичко се опитва да предлага платени услуги. Косвената реклама за сега не е в разрез с Условия за ползване на форума, но при други подобни публкации ще бъде направено допълнение към правилата. Успех!
 3. Здравейте, тук можете да добавяте своите предложения за категории. Например, образование, работа и т.н. в Англия. Ако преценим, то те ще бъдат добавени като официални категории.
 4. Whatsapp група

  Здравейте, би било доста претенциозно да се каже комуникация със "всички българи извън родината". Както се казва: "Който търси - намира". И все пак идеята е добра. Направихме група в WhatsApp наречена - Родени в България. Дано идеята да е полезна и сполучлива.
 5. Duisburg

  Прилагам на вашето внимание извадка от Правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Следваща подобна публикация ще бъде изтривана без предупреждение! Поздрави,
 6. Zavraschtane vav balgariya

  При определени обстоятелства можем да преглътнем грубото нарушаване на едно от основните правила на форума, а именно да се пише на кирилица, но да изписвате България с малка буква - това НЕ! Темата е заключена и преместена в Кошчето.
 7. Помогнете ми с превода ...

  Темата бе редактирана от "Prevod" на "Моля за превод" и бе преместена от "Говорилня" в "Говорилня - Германия". Етикетът бе изтрит поради некоректно изписване. Уважаема alena66, всяка следваща публикация написана на шльокавица ще бъде итрита без предупреждение!
 8. Има една хубава немска дума - sprachlos. Описва отношението на "админите" към гореказаното . Очевидно не сте наясно с идеята на "Родени в България". Като отговор ви предлагаме следното предизвикателство: http://rodenivbg.com/index.php?/forum/77-berlin/ Разбира се, може да откажете. Извиняваме се на Крякащата Тайфа за спама в темата
 9. Едва ли може да се счита за уместно дадена тема в интернет форум да се допълва с тема от преди четири години от друг форум. Когато това се случва повече от един път се пораждат въпроси. Едва ли е за да се генерира трафик към "Заедно", най-малкото, защото сме все още далеч от значимостта и големината на този страхотен интернет форум. Остава варианта, според който искате да "натриете нечий нос" по известни само на вас причини или да искате да кажете нещо на всяка цена, но да не знаете какво. И в двата случая това е неприемливо. Приемете го като предупреждение.
 10. Училище

  Публикацията ви може да се окачестви като обидна, което е в разрез с Правилата на форума. Моля, имайте предвид, че тук са добре дошли всички българи без значение дали са цигани, изтънчени бледолики джазмени или джедаи. Поздрави,
 11. Да се завърнеш ... в родината!

  Mitaka Fu, добре дошъл във форума.
 12. Тук не е фейсбук група, а форум. Моля, избягвайте копи/пейст публикации. Поздрави,
 13. Записване на дете в начално училище (Grundschule)

  Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Следваща подобна публикация ще бъде изтривана без предупреждение! Поздрави,
 14. Честито Рождество Христово! Мир и любов на всички! Весели празници!
 15. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Следваща подобна публикация ще бъде изтривана без предупреждение! Поздрави, П.С.- Zdr. не може да е поздрав или обръщение.
 16. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Поздрави,
 17. rodenivbg

 18. Честит Рожден Ден!!! 

  1. 1984

   1984

   Много ти благодаря за вниманието :)

    

 19. Тук не е група, а интернет форум. Не винаги е удачно да използвате копи/пейст функция. Касата на кое?!?
 20. Търся работа

  Кой, каква, къде?
 21. Здравейте Минка, има пълна и изчерпателна информация по този въпрос в темата. Разгледайте и ще се уверите. Основно правило във форума е да се пише на кирилица, моля спазвайте го. Регистрирайки се тук вие сте се съгласилас това. Повече информация Поздрави и успех!
×