Jump to content
Родени в България

rodenivbg

Администратор
 • Мнения

  473
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  7

Всичко публикувано от rodenivbg

 1. Едва ли може да се счита за уместно дадена тема в интернет форум да се допълва с тема от преди четири години от друг форум. Когато това се случва повече от един път се пораждат въпроси. Едва ли е за да се генерира трафик към "Заедно", най-малкото, защото сме все още далеч от значимостта и големината на този страхотен интернет форум. Остава варианта, според който искате да "натриете нечий нос" по известни само на вас причини или да искате да кажете нещо на всяка цена, но да не знаете какво. И в двата случая това е неприемливо. Приемете го като предупреждение.
 2. Училище

  Публикацията ви може да се окачестви като обидна, което е в разрез с Правилата на форума. Моля, имайте предвид, че тук са добре дошли всички българи без значение дали са цигани, изтънчени бледолики джазмени или джедаи. Поздрави,
 3. Да се завърнеш ... в родината!

  Mitaka Fu, добре дошъл във форума.
 4. Тук не е фейсбук група, а форум. Моля, избягвайте копи/пейст публикации. Поздрави,
 5. Записване на дете в начално училище (Grundschule)

  Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Следваща подобна публикация ще бъде изтривана без предупреждение! Поздрави,
 6. Честито Рождество Христово! Мир и любов на всички! Весели празници!
 7. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Следваща подобна публикация ще бъде изтривана без предупреждение! Поздрави, П.С.- Zdr. не може да е поздрав или обръщение.
 8. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“. Вероятно сте забелязал, че модераторът на форума си е направил труда да преработи първата ви публикация. Уважавайте труда му за да ви уважаваме и ние. Поздрави,
 9. rodenivbg

 10. Честит Рожден Ден!!! 

  1. 1984

   1984

   Много ти благодаря за вниманието :)

    

 11. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
 12. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
 13. Тук не е група, а интернет форум. Не винаги е удачно да използвате копи/пейст функция. Касата на кое?!?
 14. Търся работа

  Кой, каква, къде?
 15. Здравейте Минка, има пълна и изчерпателна информация по този въпрос в темата. Разгледайте и ще се уверите. Основно правило във форума е да се пише на кирилица, моля спазвайте го. Регистрирайки се тук вие сте се съгласилас това. Повече информация Поздрави и успех!
 16. Да, заплащате. Обявяват ДДС заради възможността да си го върнете ако сте фирма и сте регистрирани по ДДС.
 17. Здравейте Гюлфера, по-горе доста подробно са описани необходимите документи, които би било добре да подготвите преди тръгване. Що се отнася до документ за семейно положение, той ще ви е необходим само при необходимост от доказване, че сте омъжена, т.е. не ви трябва. Ако не сте омъжена, то по подразбиране ще бъдете в първи данъчен клас при започване на работа на трудов договор. Успех!
 18. Здравейте, започнете от тук: http://rodenivbg.com/index.php?/search/ има предостатъчно информация за да намерите отговор на повечето си въпроси. Успех
 19. Прилагам на вашето внимание извадка от правилата на форума, които сте приела регистрирайки се в сайта: 5. Да пише на кирилица. Форумът на “Родени в България” е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани, отстранявани или прехвърляни в категория „Кошче“.
 20. Да, всъщност за детето дават плюс една половинка. Така беше при нас преди да сключим брак. Моят щоер клас беше 1,5. Процедурата наистина отнема 10 мин.
 21. dogovori za rabota

  Здравейте, темата и въпросите, които поставяте са интересни и важни, но писането на шльокавица е в разрез с правилата на форума. Също така не става ясно за коя държава се отнася написаното. Ако е за Германия използвайте раздел „Българи в Германия”. За съжаление, предвид изброените причини, се налага да преместим написаното в раздел „Кошче”. Поздрави и до скоро.
 22. Великден

  Великден (Възкресение Христово, Пасха) е денят, в който християните честват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос.
 23. Възкресение Христово - Пасха

  Възкресение Христово - Пасха
×