Jump to content
Родени в България

vanq_z

Потребител
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно vanq_z

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  bugras
 • Страна
 1. Благодаря отново за отговорите Крякащата тайфа.Ще опитаме от БГ да подадем документи ,знам колко ще е трудно и колко спънки ще имаме със сигурност.Благодаря за вниманието и съветите които ми дадохте.На всички пожелавам успех и на себе си също.Ако има някакво развитие веднага ще пиша .Благодаря отново,всичко добро ви желая
 2. Благодаря за отговора Крякащата тайфа.Съвсем легално работи съпругът ми там ,не знам защо досега не предприехме нищо.Той там е питал уж запознати с темата българи които явно чрез агенция са подали документи.Те са му казали че първо се чакало 2 месеца за някакъв номер може би данъчния номер.А такъв явно съпруга ми има защото съвсем скоро си върна данъците от Германия.Мисълта ми е че той другата седмица се прибира в Бг и едва ли ще успее да подаде молба в фамилната каса и да му дадат там каквито и да е документи за попълване .Тоест когато вече е тук без никакви формуляри и документи от Германия можем ли ние от БГ да попълним изтеглените от интернет документи ( молбата, Е401 ,гражданското състояние и акта за раждане на детето и служебни бележки ,тоест всичко нужно) и от България да ги пуснем до фамилната каса или по мейл или по поща?Или това не е правилно? Къде се посочва че вече не работи в Германия ?Благодаря предварително ,хубав ден желая на всички.
 3. Здравейте .Изчетох цялата тема и съм очарована от взаимната помощ която си оказвате.Ние не сме получавали детски надбавки от Германия.Търсих отговор на моя въпрос но не го намерих.Та той е следния;Съпругът ми работи в Германия от август 2013 до сега. В края на месец май се прибира в България и договора ще му бъде прекратен за сега.Имаме ли право на детски надбавки за миналите години след като съпругът ми няма да е на работа вече в Германия.Извинявам се предварително ако има отговор на този въпрос по нагоре.Поздрави .
×