Jump to content
Родени в България

alena66

Потребител
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно alena66

 • Ранг
  Член

Обща нформация

 • Град
  Sofia
 • Страна
 1. Здравейте. Ние сме записани в джобса. но аз имах работа..само мъж ми не работи. Беше дълга и трудна процедура. Много документи и много термини. Зачавиха ни с 6 месеца. После ни платиха всичко наведнъж. Може би някой ще отговори който е записан след януари 2017...ние сме от октомври 2016 Успех...всичко се нарежда с много търпение и упоритост!
 2. Здравейте..ние минахме този път с джобса..но не са ме пращали на Wohngeld..мислех че нямям право или пък не съм го разбрала добре...а имам нужда...от джобса е малща помощта...и все още неможем да се оправим защото мъж ми започна курс и докато учи неможе да работи....още сме на критичната точка....уф...много е трудно.
 3. Много благодаря!☺
 4. Здравейте...някой знаели на кое число превеждат пари от джоб център...все още нямаме писмо и сме в неведение...колко...кога...И изплащат ли със задна дата пари.Регистрирани сме октомври...но да 23.12. дадохме последния документ...незнаем дали сме одобрени и за колко!!! Благодаря!
 5. Здравейте, подадох документи за детски Kindergel на 18.10.. Искам да попитам в какъв срок връщат отговор? Благодаря!
 6. Здравейте, група ! На 31 ви ни предстои среща за регистрация в джоб център...трябва да попълня формулярите...но имам проблем...някой знае ли как се попълват? Ако е да то би ли могъл да ми помогне....или ако знаете при кой да отида? Живеем в град Фюрт..до Нюмберг...Благодаря!
 7. Здравейте....може ли да ми изпратите линкове на декларациите който се изпращат в България / 401 r 411 Трябва да ги изтегля! Благодаря ви!!!
 8. Здравейте на всички! Нова съм във форума.....живея и работя във Фюрт от 2м вече. Дъщеря ми и съпругът ми ще дойдат да живеят тук през м. септември. Взех си документи за детските....но нещо немога да ги попълня. Търсих някъде дали има попълнени формуляри като образец? Ако е да то моля да ми ги изпратите!!! Благодаря ви предварително!
×