Jump to content

nidi

Потребител
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от nidi

  1. А има ли такъв момент като в Германия да учиш език и да ти плащат? Къде мога да проверя всичко това, като се има предвид, че не знам немски?
  2. А трябва ли да имаш минимален трудов стаж в Австрия? Децата са в БГ, а аз съм тук във Виена. И още един въпрос: може ли да се наеме някой преводач, за ми помогне при подаването на молбата?
  3. Ок. Благодаря! Пишете ми на л.с., т.к.аз съм на 43 г. и не се вписвам в горния линк.
  4. Здравейте! Имам ограничение-не говоря немски. Във Виена съм и го уча в момента, става бавно. Имам нужда от каквато и да е работа-почасова и т.н.Говоря турски и руски. А мога ли да питам нещо извън темата-има ли във Виена някакви безплатни курсове по немски по някаква интеграционна или каквато и да е прогама?
  5. Здравейте! Може ли някой да посочи сайтове за работа във Виена?
  6. Има ли безплатни курсове по немски език и как може да се запиша за тях?
  7. Здравейте? Кои документи да си нося при първоначално пътуване и евентуално започване на работа в Австрия?
  8. Здравейте? Накой може ли да ми разясни подробно какво е необходимо при подаване за детски надбавки в Австрия и какви са условията? Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..