Jump to content
Родени в България

Helikaza

Потребител
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  4

Helikaza последно спечели на 1 Март 2017

Helikaza получи най-много харесвания!

Относно Helikaza

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Wien
 • Страна
 1. Съжалявам.... Според мен вината е в Посолството и Външно. Убедена съм, че не защитават сърцато каузата за повече секции в Германия, извън ДКП.
 2. Когато се присъединих преди година, едно момиче събираше само, с малко помощ от останалите градове. На миналите избори бяхме двете, а сега сме 6 човека във Виена и се вижда, че много по-лесно става. Отделно във Виена сме привилегировани да имаме Културен институт, два български ресторанта, църкви, училища, та обикаляне през уикенда по тези адреси върши ужасно много работа. С радост бихме помогнали следващия път(За съжаление мисля, че ще е скоро). И аз благодаря на Александър, че ми сподели сайта, поздравления и на вас, за систематизираната информация и стискам палци на Дрезден. Ще успеете.
 3. Там съм от миналата година. Има традиция за отваряне на секции в последните часове, дано попаднете в акцията. Ние в Австрия успяхме. Тази година сме със 100 заявления по-малко, но с 3 секции повече. Но се скапахме 5 човека от обикаляне по бг адресите и от писане по групи.
 4. Актуализирам и аз информацията за Австрия Виена, Посолство-автоматично ще се разкрие Виена, Постоянно представителство-автоматично ще се разкрие Виена, БКИ "Дом Витгенщайн"- автоматично ще се разкрие Брегенц - събрани Инсбрук-събрани Линц - събрани Залцбург -55 Грац- 48 Виена, 21/22 Бецирк - 45 Виена, 10 Бецирк - 27 Виена, 19 Бецирк -24 Да, харесва ми форума, ще остана и след изборите!
 5. Здравейте! Адмирации за това, което сте написали като информационнен материал. Не мисля, че съм виждала по-систематизирана версия досега! Дали е удобно да публикувам междинните данни за Австрия? Тук няма разрешителен режим от страна на Австрия и можем да си отваряме секции, за които си съберем заявления. При положение, че в Германия това не е така, дали мога да помоля, ако ви "останат" да помогнете на нас? Ето каква е актуалната ситуация за Австрия: Виена, Посолство-автоматично ще се разкрие Виена, Постоянно представителство-автоматично ще се разкрие Виена, БКИ "Дом Витгенщайн"- автоматично ще се разкрие Залцбург - 45 Инсбрук - 59 Грац- 44 Линц - 42 Виена, 21/22 Бецирк - 30 Виена, 10 Бецирк - 18 Виена, 19 Бецирк -23
×