Jump to content
Родени в България

cveki

Потребител
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно cveki

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Монтана
 • Страна
 1. cveki

 2. Здравейте! Живея и работя в Германия от март тази година.Предстои ми прибиране в България за постоянно.От април съм подала документи за детски.Може ли някой да ми каже,каква е процедурата оттук нататък.Получих само едно писмо през месец юни с искане на някои документи и съм ги предоставила през месец юли.Какво трябва да направя сега след като нямам отговор все още.Благодаря на всички отзовали се.
 3. Здравейте! Преди два месеца подадох документи за детски и получих от Фамилиен касе писмо с искане да попълня удостоверение за семейно положение и една анкета може би,незная и да им го върна. Искам да питам ако някой е попълвал такова удостоверение ,ако може да ми каже какви документи се прикачват към него и дали се подпечетва от общината по местоживеене.Аз и бащата на детето ми нямаме брак,но живеем на един и същ постоянен адрес.Благодаря Ви предварително ако някой може да ми каже.Лека вечер на всички.
 4. Здравейте!Имам един проблем.Пристигнах в Германия на 27.03.2017 г. Започнах работа на 1 април.През месец май ми пристигна първия фиш за заплата за месец май.В него са ми начислени огромни удръжки.Във фиша се водя steuerklasse 6,пък аз съм 1(неомъжена живееща на семейни начала,с едно дете).Питах шефа ми защо е така и той каза ,че от другия месец ще съм 1.Въпроса ми е кой ще ми върне надвнесения данък и какво трябва да направя.Благодаря предварително на всички които могат да ми помогнат.Хубав и успешен ден Ви желая.
×