Jump to content

cveki

Потребител
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Монтана
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на cveki

  1. Здравейте! Живея и работя в Германия от март тази година.Предстои ми прибиране в България за постоянно.От април съм подала документи за детски.Може ли някой да ми каже,каква е процедурата оттук нататък.Получих само едно писмо през месец юни с искане на някои документи и съм ги предоставила през месец юли.Какво трябва да направя сега след като нямам отговор все още.Благодаря на всички отзовали се.
  2. Здравейте! Преди два месеца подадох документи за детски и получих от Фамилиен касе писмо с искане да попълня удостоверение за семейно положение и една анкета може би,незная и да им го върна. Искам да питам ако някой е попълвал такова удостоверение ,ако може да ми каже какви документи се прикачват към него и дали се подпечетва от общината по местоживеене.Аз и бащата на детето ми нямаме брак,но живеем на един и същ постоянен адрес.Благодаря Ви предварително ако някой може да ми каже.Лека вечер на всички.
  3. Здравейте!Имам един проблем.Пристигнах в Германия на 27.03.2017 г. Започнах работа на 1 април.През месец май ми пристигна първия фиш за заплата за месец май.В него са ми начислени огромни удръжки.Във фиша се водя steuerklasse 6,пък аз съм 1(неомъжена живееща на семейни начала,с едно дете).Питах шефа ми защо е така и той каза ,че от другия месец ще съм 1.Въпроса ми е кой ще ми върне надвнесения данък и какво трябва да направя.Благодаря предварително на всички които могат да ми помогнат.Хубав и успешен ден Ви желая.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..