Jump to content
Родени в България

Гери

Потребител
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  1

Гери последно спечели на 8 Декември 2017

Гери получи най-много харесвания!

Относно Гери

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Хамбург
 • Страна
 1. Забравих да уточня , че този срок от 4 месеца е ако сте подали документите до Майнц с молба за изплащане на детските със задна дата. Ако обаче сте подали документи за получаване от тук на татък за детски, срока е 1 месец ( тогава се подават до Фанилиенкасе по местоживеене).
 2. Срока им за отговор е 4 месеца от датата на получаване. Вие с обратна разписка ли сте ги пуснали?
 3. Гери

 4. Здравейте, много ще се радвам ако някой може да ми помогне с превода на това писмо. В стр. 1 ми отказват детските за периода от 02.2016г на основание на моя аншпрух и доколкото разбирам от стр . 2 ме насочват да подам документите си във Фамилиенкасе в Майнц? Въпроса ми е дали вярно съм разбрала и от начало всички документи и молби ли трябва да подам? Много благодаря на всички за отделеното време!
 5. Здравейте, аз имам един въпрос по повод титуляра на молбата. Тъй като съпруга ми е на тр. договор от нач на 2016г, а аз дойдох м. Септември 16г, и от м. Ноември съм на договор, а искам да ни изплатят детските със задна дата та въпроса ми е според Вас кой е По-добре да подаде молбата, аз или съпруга ми? Благодаря за вниманието
 6. Здравейте, искам да попитам коя молба трябва да се подаде, за възстановяване на детски надбавки със задна дата? И какви допълнителни документи се прилагат към нея, освен бележка от "Социалните" в Б-я, че не сме получавали детски? И може ли двете молби (молба за получаване на детски и молба за възстановяване на детски със задна дата) да се подадат в един и същ момент ? Благодаря за вниманието
 7. Здравейте на всички, имам няколко въпроса относно детските градини в Хамбург. Детето ми е на 4г. и към момента баба му го гледа в България. Август месец обаче си я взимам тук в Хамбург при нас. Тъй като градините започват от Август,искам да попитам мога ли да подам документи за кандидатстване в кварталните гради,без детето все още да е тук и без адресната и регистрация? И другият ми въпрос е какви документи в такъв случай да подам? В мен имам само акта и за раждане,някак здравен картон,нито документи с ваксинациите и. Много благодаря за вниманието!
×