Jump to content

Елиния

Потребител
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Елиния

  1. Спазили сме всички стъпки . Не сме били само във сервиз, но се свързахме с гутахтер.Той каза да изчакаме отговора на застраховката. Обадихме си и на нашата застраховка -за всеки случай. Благодаря за съветите . При развитие ще пиша пак.Лек и успешен ден .
  2. Здравейте! Баща ми ни дойде на гости с колата си и два дни след това на един светофар ни блъсна кола ,която преминаваше на червено. Полицая ,сойто дойде каза ,че не може да реши чия е вината и ще запише 50 на 50 ,защото не е бил свидетел. Жената ,която ни блъсна си призна пред нас ,но не зная какво е кзала по -късно при показанията си. Той записа показанията на свидетелите и взе показания ...накрая каза ,че шанса за успех е на наша страна. Даде ми номер на катастрофата. Изпратих писмо до застрахователя на другота кола с обяснение и сега чакам решение е формуляри. Може ли някой да ми разясни как тече това разследване и повече относто цялата процедура при катастрофа. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..