Jump to content

Tina Gushkova

Потребител
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дни на първо място

    3

Tina Gushkova последно спечели на 17 Август 2017

Tina Gushkova получи най-много харесвания!

Обща нформация

  • Град
    Ulm
  • Страна
    DE

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на Tina Gushkova

  1. Здравейте! Включвам се отново, за да споделя какво се случи с нашия казус Kindergeld. След подаване на комплекта документи през месец април имаме реален резултат. Парите са преведени по сметка. Цялата процедура при нас мина за 7, 8 месеца без каквито и да е писма за допълнителни искания от страна на Фамилиенкасе. Просто съпруга ми получи писмо с решението им и в рамките на седмица - и превод. Не сме се свързвали по никакъв начин през това време с тази институция. Понякога просто нещата се получават и с повече търпение и може би късмет. Желая на всички така безпроблемно и сравнително бързо решение по въпроса за детските добавки. Успех!
  2. Благодаря Ви Александър Узунов. Разбира се, че използвах търсачката и тя ме изпрати тук. Реших, че въпроса ми е по темата. Най-малко искам да затруднявам някого с отговор, затова помолих и за линк. Ще се опитам да потърся и по обстойно. Благодаря за съвета.
  3. Здравейте! Крякаща тайфа, моите уважения за компетенциите, труда и усилията да помагаш на такива като нас!!! Можеш ли да ми дадеш отговор за квадратура на 4 членно семейство с разнополови деца за град Улм или Нов Улм. Може разбира се и линк за тази тема. Виждам, че възрастта на децата е от значение, та каката лятото прави 6 години, а малкия е на 2 години и 7 месеца. Интересува ме и всичко свързано с жилищата: търсене, социални облекчения и др. В момента само мъжът ми работи в Германия, но сме решили и ние да отидем при него, когато намери подходящо жилище. Благодаря предварително!
  4. Благодаря на Iliana Koseva и Margoto 74. Явно нещата стават все по-трудно и бавно. Ще използвам съветите ви и ще пиша как вървят нещата при нас. Не ни остава нищо друго освен на дерзайм, "ръчкаме" и чакаме. Хубав ден на всички!
  5. Здравейте! Тази тема ще вълнува винаги. Мъжът ми работи в Германия от януари тази година в провинция Баден-Вюртемберг. Преди два месеца е подал документи за детски надбавки във Familienkasse лично. Въпросът ми е: Към този момент някой има ли представа за срока на някакъв отговор от страна на тази институция? Той се опасява, че документите му са "потънали" някъде. Благодаря предварително за отговор.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..