Jump to content
Родени в България

Taib Peltek

Потребител
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  1

Taib Peltek последно спечели на 21 Септември 2017

Taib Peltek получи най-много харесвания!

Относно Taib Peltek

 • Ранг
  Член

Обща нформация

 • Град
  Heilbronn
 • Страна
 1. Помогнете ми с превода ...

  Ето какво ми пратиха от Фамилиенкасе. Някои ако може да преведе да каже какво се случва ,че нищо не разбирам.И какво да правя от тук нататък.
 2. Аз незнам немски и немога да звънна. Мои приятел званя на този номер два пти , но му казват ,че трябва лично аз да звънна , а това няма как да стане понеже съм много зле с немския. Някои може ли да ми каже емаил на района в Хейлброн да пробвам да пратя един емаил да видя дали ще ми отговорят какво се случва с документите.
 3. Каква е тази молба за изплащане с задна дата? Аз попълних комплекта документи които е посочен тук в саита. Специална молба не съм попълвал за изплащане с задна дата? И ги пратих до амилиенкасе по адрес на местоживеене. Няма ли вариант да пиша емаил да ми дадът информация какво се случва с документите?
 4. Здравейте. Някои може ли да ми каже как мога да получа информация какво се случва с моите документите за децките . Мои приятел званя два пъти, но отказват да дадат информация ако не се обадя лично. Аз немога да звънна понеже не знам немски. Някои може ли да помогне и каже какво да направя? Вече почти три месеца съм изпратил документите,но нямам получено писмо какво се случва с децките,получени ли са въобще документите трчбват ли други документи. Нищо не са ми пращали. Моля за помощ !
 5. Taib Peltek

 6. Да зна,че е така но ми казаха че от следжащата година трябва всяка година да се подават наново документите. Което за мен е глупаво,но така се говори
 7. Някои знае ли дали е вярно.чевсяка година трябва да се подават документите за детските? Има ли такова нещо или само слухове?
 8. Някои може ли да окаже съдеиствие за попълването на документите за детските? Има ли попълнение формуляри някъде ? И трябва ли и на немски и на български да се попълнят или става само на български?
 9. Някои знае ли дали е вярно, че от 01,01,2018г. ще се изплащат за минал период само 6 месеца назад?
 10. Благодаря за инфото при развитие ще пиша да кажа какво е станало с моето положение.
 11. Проблемът е че няма с кои да отида до Арбайтс амт. Не говоря добре немски и ще ми бъде трудно да разбера какво се иска. Другото е че ми остават два месеца работа Но ще се опитам да говоря с някои от фирмата да проверят и да видят какво точно трябва да направя ако въобше ми обърнат внимание. Благодаря все пак за отговора. Ако има развитие ще пиша какво е станало.Ако някои друг може да помогне с инфо да пише.
 12. Здравейте. Нов съм във форума,но ми харесват темите тук. Работя във фирма в която бях 2 месеца на миниджоб след това ми дадоха нормален договор на пълно работно време за 5 месеца. Понеже работата се води сезонна след 31,10,17г (тогава ми свършва договора) от фирмата ми дават бележка за джоб център или арбайтзам незнам не съм наясно с която ми гарантират че от 01.02,18 г пак започвам работа. Та въпроса и е след като се регистрирам имам ли право на борса и покриват ли въобще нещо от разходите джоб центъра или арбайтзам и къде трябва да се регистрирам. Ако някой може да помогне ще съм Ви много благодарен. От скоро съм в германия и много неща не са ми ясни и няма и кои да ми обясни. Благодаря Ви
×