Jump to content
Родени в България

Yankova Petya

Потребител
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Yankova Petya

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  ransbach-Baumbach
 • Страна
 1. Yankova Petya

 2. Здравейте отново, надявам се ,че това което ще попитам интересува и други сънародници. Какво имате в предвид с това изказване? Бях чувала от българите,че и на 5 места да работиш разликата ще е малка ако работиш и на едно. Може ли да внесете светлина по този въпрос?
 3. Добър вечер, да попитам освен лично във Finanzamt мога ли по друг начин да получа Steuernummer-а си? Благодаря!!!!
 4. Здравейте,ето че отново търся вашата помощ,за което се извинявам ,но явно сте от много малкото българи които са готови да помогнат.За да не влизам в подробности без ваше разрешение само ще кажа ,че става въпрос за лична молба ,а не за споделяне във форума.Така ,че ако имате възможност да ми обърнете внимание ще съм ви много благодарна.

  Отново се извинявам ,че ви безпокоя!!

  1. Покажи предишни коментари  %s още
  2. Крякащата тайфа
  3. Крякащата тайфа

   Крякащата тайфа

   Възникна въпрос - ти трябва да предложиш месечната сума, която можеш да погасяваш.Колко да пиша?

  4. Крякащата тайфа

   Крякащата тайфа

   Обикновено за такива суми се приема изплащане на 5 до 10 вноски

    

 5. Благодаря ви Александър, Лошото е ,че звъняхме 2-3 пъти и не съм очарована от реакцията им,но това не означава ,че ще спрем.Мислехме да отидем направо на място за да ги доведем.Първо ще се опитаме да говорим с хазяина,въпреки че не знам какво ще направи,но все пак няма да се откажем да ги цивилизоваме .Става въпрос за нашето спокойствие.
 6. Здравейте, предварително се извинявам ако има такава тема ,но лично аз не я намерих! Та на въпроса или по скоро искам съвет! В блока който се намирам сме 80% българи,това е единия проблем.Втория е ,че стените между стаята на детето ми и съседа са като вестник,а третия проблем е ,че той е доста шумен т.е. млад необвързан и обича да пие и да слуша силно музика дори и след 22:00 часа.Не съм дребнава ,но всичко си има граници ,а това продължава една година и вече съм изморена да търпя.Все пак съм дошла в цивилизована държава. Посъветваха ме да звъня в полицията и така и правя ,но не знам изобщо дали идват на проверка,до сега не съм чувала да звъни някой.Единствения път в който дойдоха беше 2 часа по късно след като всички спяха,дори и аз най накрая!Вчера отново имаше пиянска вечер и вече писах СМС на хазяина ,че искам спешна среща с него,защото не само това е проблема в апартамента ми,но той така и не отговаря. Моля дайте ми съвет какво да правя и към кого да се обърна!!!
 7. Регистрация в Jobcenter

  Здравейте , за първи месец сме към джобцентъра, т.е. 1 месец след отпускане на средствата.Можете ли да ми кажете освен фишове от заплати какво друго се изпраща? Благодаря!
 8. Здравейте,

  искам да ви попитам има ли тема за джобцентъра или по скоро ако получавам помощ от тях какви са моите задължения?

  Благодаря!

  1. Крякащата тайфа

   Крякащата тайфа

   Здравейте,

   да, има такава тема и е най-добре да поставите там въпроса си. Аз лично не мога да ви бъда полезен, но съм чувал, че има доста особености.

   Темата е

   Поздрави ...

  2. Yankova Petya
  3. Крякащата тайфа
 9. Работа в Amazon.de

  Здравейте всички, ако някой работи или е работил в складовете на Amazon нека сподели впечатленията си. Благодаря!
 10. Здравейте попаднах на един форум от миналата година за заплати бруто и нетол.не намерих отговор на това което ме интересува и затова ви притеснявам,за което моля за извинение! Въпросът ми е има ли къде да изчисля заплатата си според моята ситуалция? Благодаря!!! P.S. Намерих калкулатора,но забелязах че в един от фишовете за заплата като щоеркласа пише p2,а аз съм омъжена и с дете, Мъжът ми е ЩК.3. Не разбирам какво става?
×