Jump to content

Venelin Atanasov

Потребител
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Venelin Atanasov

  1. Здравейте група.Въпросът ми е следният .Получавам детски(киндергелд)жена ми и детето ми живеят във БГ.Тъй като ще се местя да живея във друг град трябва ли да уведомя Фамилиен касе за промяната на адреса МИ.И ако да имали онлаин формуляр за тази цел
  2. А това че имам брак със майка му не ми ли дава право на детски-Kindergeld? Във една от бланките където се попълват данните на детето е написано каква родствена връзка има със декларатора (със мен)дали е биолологично дете, или осиновен,или прието дете.според мен имам право да получавам детски нищо че не съм го осиновил.Вие как мислите.
  3. Здравейте.Въпросът ми е следният .Със съпругата ми сключихме брак преди седмица.тя има дете на 6 г.от предният си брак.Имам ли право да получавам детски и имам ли право да ги взема за минали те години.Във германия работя от 2008.И тъй като до преди бракът съм бил щоер клас 1 кое е първото което трябва да направя да сменя щоера и после детските?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..