Jump to content

trevor_bg

Потребител
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от trevor_bg

  1. Здравейте! Моят казус е следния- от четири месеца аз и семейството ми пребиваваме на територията на страната .Още от началото на регистрацията ни, получихме две писма(едно за мен и едно за съпругата ми) със сметка за телевизията. Попълнихме едното,като писахме,че сме една фамилия и не би следвало да плащаме две сметки, без да попълваме информация за банковата ни сметка...след известно време пак получаваме две писма, за мен и за нея...,незнам вече как да постъпя. Моля,някои да ми даде съвет.... Благодаря!
  2. Здравейте група! Радвам се да съм сред вас, тук има много компетентни и отзивчиви хора. Проблемът ми е, че не мога да реша за какво да кандидатствам-за Вонгелд или да отида на Джоб центъра, чувам всякакви разнопосочни мнения от познати и приятели- едно, от които е, че няма да мога да получа немско гражданство един ден ако съм получавал помощи от Джоб център....дали това е вярно?!!!! Ако може да ми дадете плюсове и минуси на едното и другото....Аз съм от два месеца в Германия с жена си и двете си деца. Аз работя до 20 часа седмично и получавам бруто 750 евро, нето към 530 евро...жена ми е на миниджоб, съответно на 450 евро. Децата учат тук и получаваме детски. Наема на жилището ни е 630 евро с небенкостен.Ще бъда много щастлив и благодарен да разреша този казус тук..... Хиляди благодарности!!!
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..