Jump to content
Родени в България

Анатолий Антонов

Потребител
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  1

Анатолий Антонов последно спечели на 17 Декември 2017

Анатолий Антонов получи най-много харесвания!

Относно Анатолий Антонов

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Шумен
 • Страна
 1. Психологическа помощ в Германия на български език

  Ради Радев здравей. Можеш да си споделиш проблема , ще помагаме ,нали затова е групата. Обмяна на опит от различни хора, не си единствения!
 2. Анатолий Антонов

 3. Психологическа помощ в Германия на български език

  Благодаря ти Рени,че се отзова на моите въпроси, нека и други хора се включат във темата, за да можем взаимно да намерим отговорите на нашите "интересни и любопитни" въпроси и усещания !
 4. Психологическа помощ в Германия на български език

  Здравейте бих искал да споделя с някой моят проблем.Тая година ми се случиха доста неща като се започна от една паник атака, интересното е че после започнах да се чувствам на моменти добре ,на моменти зле, все едно ми е нужно да презаредя батериите, след което почнах да търся да си помагам сам, обаче както знаете понякога някои неща които четем допълнително ни натоварват.И това различно настроение продължава да е така, и когато се почувствам зле отново започвам да търся причината и защо става така , при положение че до преди 1 час съм се чувствал добре. Понякога немога да го проследя как става, кофтито което е че от 2 месеца някъде се чувствам на моменти все едно че не съм аз , следя как говоря ,как мисля , как всичко е създадено , прекалено много любопитсвам, и преди съм имал такива мисли , но не съм се тревожил като се появят.А сега докато говоря и ми мине мисъл сега как го знам това ,как говорим ,как всичко е запаметено и помним всичко, и хем си давам отговор всеки ден и ми става по-добре , хем след известно време се повтаря същото и се чувствам забил.Моля дайте ми подкрепа и съвет.Благодаря ви !
×