Jump to content
Родени в България

reni

Потребител
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. Здравейте, със съпруга ми работим и двамата с Гевербета, но имаме общ штоер номер. Интересува ме годишният доход на двамата колко трябва, да е за да не се, плаща данък? Казаха ми, че за двамата общо е 17 хил. което ми се вижда много малко. Благодаря!
 2. Не стига ,че е нагъл ,но и с изисквания до 50 години ,че и с немски език .Доколкото съм запозната в Германия няма възрастова граница за работа.
 3. Ако пазите визитката ще сам Ви благодарн́а да дадете телефони́ят номеp.
 4. Аз имам адвокат дали сме го на съд,но още н́яма резултат.При мен положението е малко по различно на мен ми тр́ябваше н́якакав договор тогава ,но има хора,които разчитат не тези пари ,а тои се подиграва с т́ях.Zoll дали ще се занимават с това?
 5. Работа за чистачи/ки в Германия

  https://www.helpling.de/ https://www.bookatiger.com/ Ето още две фирми ,които са на същите услови́я за ц́яла Германия са.
 6. Дава ти обекти около месец ,да видиш как е дали ще ти хареса работата.След което заработваш 800 евро и тои казва ,че н́́́́яма да ти плати,ако не подпишеш договор с него.Договора е за една година с много неустоики.С една дума казано връзва те да работиш за него 1 година за 7евро на час .След като се подпише договора отношени́ята не са като на порaчител и изпълнител както е с Гевербе ,а като на работник и работодател.Както изисква болнични и какви ли не други глупусти на ,които н́яма право.И за капак на всичко когато се прикл́ючи този договор измисл́я н́каква сума от пор́ядака на 400 -500 евро да не ти ги плати Казва ,че толкова е платил на адвокат за приклучване на договора.
 7. Внимание! Измамник не се лъжете! Публикувано от: Avre-Sta*Reinigungsservice Търсим персонал от Берлин (мъже или жени)за почистване на частни къщи и офиси .Заплащане 7 Евро на час нето.Договор за една година твърдо.Работата е законна.Моля да се обаждат хора ,които имат поне основни познания по немски език и до 50 годищна възраст. Необходими документи: Gewerbeanmeldung. За контакт: Димитър Авренлиев E-Mail:davrenliev@yahoo.de Tel: 01733104338 http://napred-nazad.com/de/berlin/7567?fb_action_ids=339862476219028&fb_action_types=og.comments
×