Jump to content

fishbone

Потребител
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    shumen
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на fishbone

  1. t. алексадер защо не си гледаш работата и не се меси в чужди работи айде бегай и със здраве
  2. алексадер защо не си гледаш работата и не се меси в чужди работи айде бегай и със здраве
  3. Здравейте крякащата тайфа ! аз съм Владимир. Пиша ви от този профил защото немога да се сетя за другият си акаунт. та за въпроса какво мисля да правя? еми искам да имигрирам някаде в Холандия или Германия и искам да живея там но искам и да се пенсионирам по болест или да работя даже по възможност и двете. но в БГ получавам пенсия и се чудя ако имигрирам в Чужбина дали няма да мога да се пенсионирам там ?
  4. Здравейте Група ! искам да попитам,тези които вече живеят и работят в Германия. Можели ако имам трудов договор с немско законодателство в Германия да получавам трудовото възнаграждение на рака ? Защото ми обещават договор но парите се изплащат на рака ... което малко ми е съмнително. Благодаря предварително
  5. Здравей едими! благодаря за бързият отговор. да в момента работя но мисля да замина за Германия там ми предлагат работа с договор и адрес на семейни начела съм с малко дете и на по-късен етап мисля да взема и семейството си зависи от това как ще се развият нещата за мен. за въпросния ПИК номер го имам но за другите документи не съм подготвен все още , и мисълта ми е такава че като замина за чужбина после да не се чудя и вайкам какви документи ще ми трябват и как да ги изкарам. един вид искам да съм с крачка по-напред от това което ме очаква .
  6. Здравейте! искам да попитам какви документи ще са ми нужни за заминаване в чужбина (Германия) , смисъл акт за раждане здравна карта и така нататък . Защото ми предлагат работа в Германия и мисля да замина
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..