Jump to content
Родени в България

Mitaka FU

Потребител
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  2

Mitaka FU последно спечели на 21 Януари

Mitaka FU получи най-много харесвания!

Относно Mitaka FU

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Кönigs Wusterhausen
 • Страна
 1. Извинявай, исках да ти отговоря, но исках първо да видя дали ще бъда най-позорно изгонен от този форум...! Модераторите и админите по българските форуми ( това ти го казвам от личен опит, като бивш админ на най-голямата и богата страница във фейсбука за Берлин( по онова време и в Германия за българските групи - унищожена само за секунди, заради егото на една Герберистка вещица( всъщност политически нерелевантно, важното е да сме по байганьовски на софрата), която се движи в обкръжението на търтеите от посолството ни!), притежават много рядко така наречената ,,социална компетенция"( техническа -ДА), като не визирам изобщо този сайт! На мен не ми се искаше да се преповтарям, и отново да пиша всичко отначало.... А да правя копи-пейст, не ми се стори удачно! Като имам време и желание пак, ще дам моето мнение по темата... Но, има доста подобни теми в различни групи, защо да е лошо да се взаимодопълват?! Нека силата бъде с вас!
 2. До госпoдин администратора, който пак си вади неверни заключения: Не съм дощъл в този форум, за да всявам разкол и разделение, нито да ви бъркам в супата на администраторите...! Нямам нужда от това... Сметнах, че двете теми много се застъпват, и би било от полза да се комбинират-Ако съм направил нещо нередно, направо викайте взвода за екзекуцията ми!!! Да цитирам любимият ми поет: Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично. Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме! Приятна вечер на всички желаещи да пътуват към Родината
 3. Прочетете добре коментарите, и ако желаете , направете това , което колегата rikiking и аз правим.. Един ден , може да си получим платените пари обратно.....!!! http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=27&t=1168&p=189243&hilit=gez#p189243
 4. Училище

  Ако ме познавахте лично, нямаше да има подобни намеци от ваша страна... Имам си грехове от миналото-пребивал съм джебчийки в градския транспорт в Пловдив, и съм спасявал не един или дваж ромчета да не биват спукани от бой, от пияни квартални бабаити... Но, джендърската проказа на Сорос, явно си е пуснала ръката навсякъде! Младите , умните и красивите, са лесна плячка със своя малък житейски опит... Дяволът е навсякъде. Пазете се. Цигани, турчета, помаци, власи, българи-всички сме жертва на системата! Дано сте ме разбрали правилно.. Да търсите тук, при мен ,,Врагът с партиен билет" , е меко казано смешно! Въпреки това: Нека силата бъде с вас!
 5. Училище

  Бе рожбо, да не си ромка...?
 6. Да се завърнеш ... в родината!

  ,, Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне и тихи пазви тиха нощ разгръща да приласкае скръбни и нещастни. Кат бреме хвърлил черната умора, що безутешни дни ти завещаха - ти с плахи стъпки да събудиш в двора пред гостенин очакван радост плаха. Да те присрещне старата на прага и сложил чело на безсилно рамо, да чезнеш в нейната усмивка блага и дълго да повтаряш: мамо, мамо... Смирено влязъл в стаята позната, последна твоя пристан и заслона, да шъпнеш тихи думи в тишината, впил морен поглед в старата икона: аз дойдох да дочакам мирен заник, че мойто слънце своя път измина..." Всичко е минало, илюзията остава за някои от нас.... Тъжно ми е винаги( сълзи се проронват), когато чета тези редове.. Но , изборът вече е направен-децата ми няма да са роби на крадливата шайка и техните копелета! Преди години, бях поканен на едно парти в София. И около половината от младите хора бяха бивши студенти от Германия, завърнали се ( след неуспешни опити да получат работа по специалноста в Германия) и работещи в някакви колцентрове... В началото всички искаха да ми показват, колко им е добре, живеят добре, и как не им липсва лошата Германия ....Хммм... Станах веднага скептичен! След няколко чаши алкохол, се пусна най-мръсна чалга, някои симпатични девойки започнаха да танцуват като в клиповете, и на пръв поглед миловидните лица се превърнаха в жални себеподобия.... Започнаха се едни бръщолевения, словоизлеания, където се разкри една съвсем друга картина.... Стана ми много мъчно, и си тръгнах след 30 минути... Стискам Ви палци, на тези от вас които се връщат-нека Силата бъде с ВАС! В Родината по мирен път, никога няма да може да стане промяна!
 7. Как да намалим излишните разходи в Германия?

  За ремонти по дома и колите ни, използвам често интернет борсата https://www.my-hammer.de/ Поне едни 2000 евро спестени до сега за последните 4 години !
 8. Завръщане в България

  Всичко замислено от управляващата мафия, е в ущърб на народа...! Нима има хора, които вярват, че Буда Банкянски и другите душмани, ще направят нещо в полза някому ИЗОБЩО??? Ние за тях сме по-скоро заплаха, а не нещо в което трябва да се инвестира... Друго си е , ако се направи някоя ,,програмка,, да се гепят едни пари. за едни събития.... Нали?
 9. Mitaka FU

×