Jump to content
Родени в България

Mitaka FU

Потребител
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  2

Mitaka FU последно спечели на 21 Януари

Mitaka FU получи най-много харесвания!

Относно Mitaka FU

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Кönigs Wusterhausen
 • Страна
 1. Извинявай, исках да ти отговоря, но исках първо да видя дали ще бъда най-позорно изгонен от този форум...! Модераторите и админите по българските форуми ( това ти го казвам от личен опит, като бивш админ на най-голямата и богата страница във фейсбука за Берлин( по онова време и в Германия за българските групи - унищожена само за секунди, заради егото на една Герберистка вещица( всъщност политически нерелевантно, важното е да сме по байганьовски на софрата), която се движи в обкръжението на търтеите от посолството ни!), притежават много рядко така наречената ,,социална компетенция"( техническа -ДА), като не визирам изобщо този сайт! На мен не ми се искаше да се преповтарям, и отново да пиша всичко отначало.... А да правя копи-пейст, не ми се стори удачно! Като имам време и желание пак, ще дам моето мнение по темата... Но, има доста подобни теми в различни групи, защо да е лошо да се взаимодопълват?! Нека силата бъде с вас!
 2. До госпoдин администратора, който пак си вади неверни заключения: Не съм дощъл в този форум, за да всявам разкол и разделение, нито да ви бъркам в супата на администраторите...! Нямам нужда от това... Сметнах, че двете теми много се застъпват, и би било от полза да се комбинират-Ако съм направил нещо нередно, направо викайте взвода за екзекуцията ми!!! Да цитирам любимият ми поет: Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично. Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме! Приятна вечер на всички желаещи да пътуват към Родината
 3. Ето ви една подобна тема от друг форум. Мисля, че ще се допълнят много добре http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=52&t=19805&hilit=пътуване+към+родината
 4. Прочетете добре коментарите, и ако желаете , направете това , което колегата rikiking и аз правим.. Един ден , може да си получим платените пари обратно.....!!! http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=27&t=1168&p=189243&hilit=gez#p189243
 5. Училище

  Ако ме познавахте лично, нямаше да има подобни намеци от ваша страна... Имам си грехове от миналото-пребивал съм джебчийки в градския транспорт в Пловдив, и съм спасявал не един или дваж ромчета да не биват спукани от бой, от пияни квартални бабаити... Но, джендърската проказа на Сорос, явно си е пуснала ръката навсякъде! Младите , умните и красивите, са лесна плячка със своя малък житейски опит... Дяволът е навсякъде. Пазете се. Цигани, турчета, помаци, власи, българи-всички сме жертва на системата! Дано сте ме разбрали правилно.. Да търсите тук, при мен ,,Врагът с партиен билет" , е меко казано смешно! Въпреки това: Нека силата бъде с вас!
 6. Училище

  Бе рожбо, да не си ромка...?
 7. Да се завърнеш ... в родината!

  ,, Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне и тихи пазви тиха нощ разгръща да приласкае скръбни и нещастни. Кат бреме хвърлил черната умора, що безутешни дни ти завещаха - ти с плахи стъпки да събудиш в двора пред гостенин очакван радост плаха. Да те присрещне старата на прага и сложил чело на безсилно рамо, да чезнеш в нейната усмивка блага и дълго да повтаряш: мамо, мамо... Смирено влязъл в стаята позната, последна твоя пристан и заслона, да шъпнеш тихи думи в тишината, впил морен поглед в старата икона: аз дойдох да дочакам мирен заник, че мойто слънце своя път измина..." Всичко е минало, илюзията остава за някои от нас.... Тъжно ми е винаги( сълзи се проронват), когато чета тези редове.. Но , изборът вече е направен-децата ми няма да са роби на крадливата шайка и техните копелета! Преди години, бях поканен на едно парти в София. И около половината от младите хора бяха бивши студенти от Германия, завърнали се ( след неуспешни опити да получат работа по специалноста в Германия) и работещи в някакви колцентрове... В началото всички искаха да ми показват, колко им е добре, живеят добре, и как не им липсва лошата Германия ....Хммм... Станах веднага скептичен! След няколко чаши алкохол, се пусна най-мръсна чалга, някои симпатични девойки започнаха да танцуват като в клиповете, и на пръв поглед миловидните лица се превърнаха в жални себеподобия.... Започнаха се едни бръщолевения, словоизлеания, където се разкри една съвсем друга картина.... Стана ми много мъчно, и си тръгнах след 30 минути... Стискам Ви палци, на тези от вас които се връщат-нека Силата бъде с ВАС! В Родината по мирен път, никога няма да може да стане промяна!
 8. Как да намалим излишните разходи в Германия?

  За ремонти по дома и колите ни, използвам често интернет борсата https://www.my-hammer.de/ Поне едни 2000 евро спестени до сега за последните 4 години !
 9. Завръщане в България

  Всичко замислено от управляващата мафия, е в ущърб на народа...! Нима има хора, които вярват, че Буда Банкянски и другите душмани, ще направят нещо в полза някому ИЗОБЩО??? Ние за тях сме по-скоро заплаха, а не нещо в което трябва да се инвестира... Друго си е , ако се направи някоя ,,програмка,, да се гепят едни пари. за едни събития.... Нали?
 10. Mitaka FU

×