Jump to content

Mitaka FU

Потребител
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дни на първо място

    3
  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от Mitaka FU

  1. Не съм писал тук отдавна... Пътувах преди 7 дни, и минах в 11 часа Хоргош точно за 45 минути - рекорд за сега... На Калотина от 17 до 21:30 часа...Беше ужасно, но знам, че се чака и по 6-7 часа....Та така- за на връщане към Германия, ще наблюдавам обстановката, и Румъния я имам като вариант Успех в пътуванията
  2. Извинявай, исках да ти отговоря, но исках първо да видя дали ще бъда най-позорно изгонен от този форум...! Модераторите и админите по българските форуми ( това ти го казвам от личен опит, като бивш админ на най-голямата и богата страница във фейсбука за Берлин( по онова време и в Германия за българските групи - унищожена само за секунди, заради егото на една Герберистка вещица( всъщност политически нерелевантно, важното е да сме по байганьовски на софрата), която се движи в обкръжението на търтеите от посолството ни!), притежават много рядко така наречената ,,социална компетенция"( техническа -ДА), като не визирам изобщо този сайт! На мен не ми се искаше да се преповтарям, и отново да пиша всичко отначало.... А да правя копи-пейст, не ми се стори удачно! Като имам време и желание пак, ще дам моето мнение по темата... Но, има доста подобни теми в различни групи, защо да е лошо да се взаимодопълват?! Нека силата бъде с вас!
  3. До госпoдин администратора, който пак си вади неверни заключения: Не съм дощъл в този форум, за да всявам разкол и разделение, нито да ви бъркам в супата на администраторите...! Нямам нужда от това... Сметнах, че двете теми много се застъпват, и би било от полза да се комбинират-Ако съм направил нещо нередно, направо викайте взвода за екзекуцията ми!!! Да цитирам любимият ми поет: Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично. Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме! Приятна вечер на всички желаещи да пътуват към Родината
  4. Извадено от темата: Любимият ви маршрут с автомобил на път за България ... Ето ви една подобна тема от друг форум. Мисля, че ще се допълнят много добре http://***.eu/forums/viewtopic.php?f=52&t=19805&hilit
  5. Прочетете добре коментарите, и ако желаете , направете това , което колегата rikiking и аз правим.. Един ден , може да си получим платените пари обратно.....!!! http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=27&t=1168&p=189243&hilit=gez#p189243
  6. Mitaka FU

    Училище

    Ако ме познавахте лично, нямаше да има подобни намеци от ваша страна... Имам си грехове от миналото-пребивал съм джебчийки в градския транспорт в Пловдив, и съм спасявал не един или дваж ромчета да не биват спукани от бой, от пияни квартални бабаити... Но, джендърската проказа на Сорос, явно си е пуснала ръката навсякъде! Младите , умните и красивите, са лесна плячка със своя малък житейски опит... Дяволът е навсякъде. Пазете се. Цигани, турчета, помаци, власи, българи-всички сме жертва на системата! Дано сте ме разбрали правилно.. Да търсите тук, при мен ,,Врагът с партиен билет" , е меко казано смешно! Въпреки това: Нека силата бъде с вас!
  7. Mitaka FU

    Училище

    Бе рожбо, да не си ромка...?
  8. ,, Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне и тихи пазви тиха нощ разгръща да приласкае скръбни и нещастни. Кат бреме хвърлил черната умора, що безутешни дни ти завещаха - ти с плахи стъпки да събудиш в двора пред гостенин очакван радост плаха. Да те присрещне старата на прага и сложил чело на безсилно рамо, да чезнеш в нейната усмивка блага и дълго да повтаряш: мамо, мамо... Смирено влязъл в стаята позната, последна твоя пристан и заслона, да шъпнеш тихи думи в тишината, впил морен поглед в старата икона: аз дойдох да дочакам мирен заник, че мойто слънце своя път измина..." Всичко е минало, илюзията остава за някои от нас.... Тъжно ми е винаги( сълзи се проронват), когато чета тези редове.. Но , изборът вече е направен-децата ми няма да са роби на крадливата шайка и техните копелета! Преди години, бях поканен на едно парти в София. И около половината от младите хора бяха бивши студенти от Германия, завърнали се ( след неуспешни опити да получат работа по специалноста в Германия) и работещи в някакви колцентрове... В началото всички искаха да ми показват, колко им е добре, живеят добре, и как не им липсва лошата Германия ....Хммм... Станах веднага скептичен! След няколко чаши алкохол, се пусна най-мръсна чалга, някои симпатични девойки започнаха да танцуват като в клиповете, и на пръв поглед миловидните лица се превърнаха в жални себеподобия.... Започнаха се едни бръщолевения, словоизлеания, където се разкри една съвсем друга картина.... Стана ми много мъчно, и си тръгнах след 30 минути... Стискам Ви палци, на тези от вас които се връщат-нека Силата бъде с ВАС! В Родината по мирен път, никога няма да може да стане промяна!
  9. За ремонти по дома и колите ни, използвам често интернет борсата https://www.my-hammer.de/ Поне едни 2000 евро спестени до сега за последните 4 години !
  10. Всичко замислено от управляващата мафия, е в ущърб на народа...! Нима има хора, които вярват, че Буда Банкянски и другите душмани, ще направят нещо в полза някому ИЗОБЩО??? Ние за тях сме по-скоро заплаха, а не нещо в което трябва да се инвестира... Друго си е , ако се направи някоя ,,програмка,, да се гепят едни пари. за едни събития.... Нали?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..