Jump to content
Родени в България

Mitaka FU

Потребител
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  2

Всичко публикувано от Mitaka FU

 1. Ето ви една подобна тема от друг форум. Мисля, че ще се допълнят много добре http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=52&t=19805&hilit=пътуване+към+родината
 2. Прочетете добре коментарите, и ако желаете , направете това , което колегата rikiking и аз правим.. Един ден , може да си получим платените пари обратно.....!!! http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=27&t=1168&p=189243&hilit=gez#p189243
 3. Училище

  Ако ме познавахте лично, нямаше да има подобни намеци от ваша страна... Имам си грехове от миналото-пребивал съм джебчийки в градския транспорт в Пловдив, и съм спасявал не един или дваж ромчета да не биват спукани от бой, от пияни квартални бабаити... Но, джендърската проказа на Сорос, явно си е пуснала ръката навсякъде! Младите , умните и красивите, са лесна плячка със своя малък житейски опит... Дяволът е навсякъде. Пазете се. Цигани, турчета, помаци, власи, българи-всички сме жертва на системата! Дано сте ме разбрали правилно.. Да търсите тук, при мен ,,Врагът с партиен билет" , е меко казано смешно! Въпреки това: Нека силата бъде с вас!
 4. Училище

  Бе рожбо, да не си ромка...?
 5. Да се завърнеш ... в родината!

  ,, Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне и тихи пазви тиха нощ разгръща да приласкае скръбни и нещастни. Кат бреме хвърлил черната умора, що безутешни дни ти завещаха - ти с плахи стъпки да събудиш в двора пред гостенин очакван радост плаха. Да те присрещне старата на прага и сложил чело на безсилно рамо, да чезнеш в нейната усмивка блага и дълго да повтаряш: мамо, мамо... Смирено влязъл в стаята позната, последна твоя пристан и заслона, да шъпнеш тихи думи в тишината, впил морен поглед в старата икона: аз дойдох да дочакам мирен заник, че мойто слънце своя път измина..." Всичко е минало, илюзията остава за някои от нас.... Тъжно ми е винаги( сълзи се проронват), когато чета тези редове.. Но , изборът вече е направен-децата ми няма да са роби на крадливата шайка и техните копелета! Преди години, бях поканен на едно парти в София. И около половината от младите хора бяха бивши студенти от Германия, завърнали се ( след неуспешни опити да получат работа по специалноста в Германия) и работещи в някакви колцентрове... В началото всички искаха да ми показват, колко им е добре, живеят добре, и как не им липсва лошата Германия ....Хммм... Станах веднага скептичен! След няколко чаши алкохол, се пусна най-мръсна чалга, някои симпатични девойки започнаха да танцуват като в клиповете, и на пръв поглед миловидните лица се превърнаха в жални себеподобия.... Започнаха се едни бръщолевения, словоизлеания, където се разкри една съвсем друга картина.... Стана ми много мъчно, и си тръгнах след 30 минути... Стискам Ви палци, на тези от вас които се връщат-нека Силата бъде с ВАС! В Родината по мирен път, никога няма да може да стане промяна!
 6. Как да намалим излишните разходи в Германия?

  За ремонти по дома и колите ни, използвам често интернет борсата https://www.my-hammer.de/ Поне едни 2000 евро спестени до сега за последните 4 години !
 7. Завръщане в България

  Всичко замислено от управляващата мафия, е в ущърб на народа...! Нима има хора, които вярват, че Буда Банкянски и другите душмани, ще направят нещо в полза някому ИЗОБЩО??? Ние за тях сме по-скоро заплаха, а не нещо в което трябва да се инвестира... Друго си е , ако се направи някоя ,,програмка,, да се гепят едни пари. за едни събития.... Нали?
 8. Mitaka FU

×