Jump to content

Красимира Стоилова

Потребител
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Красимира Стоилова

  1. Още едно огромно БЛАГОДАРЯ.....Предполагам сме далеч ......изчетох всичко възможно по темата и предполагам приятел счетоводител от 35 години тук ще може да помогне ......за съжаление съм далеч от безплатните консултации, но както и Вие казахте това е процес и трябва да бъдем търпеливи..... Прекрасни ......безкрайно съм благодарна за съветите и точните картинки......дано повече хора четат и започнат да внимават къде как и какво правят защото тук в Германия пари на ръка е невъзможно да се дават освен ако не сме или Българи или плащаме в магазини .....Всички услуги и наеми и други такива са банкови транзакции сПРИЧИНА И ТОЧНА СУМА....Благодаря още веднъж....поздрави и дано пишем по хубави поводи....:)
  2. Благодаря за отговорите..........Спокойно за сега се оказа че не сме в опасност......Немец е.....Всичко е по банков път......Дори това което мъжът ми е направил като ремонти ще бъде приспаднато в края на годината.....оказа се дал ни е 2 от страниците на договора .....това го знам....с плана за наем за следващите 4 години и страницата с конто за превод......просто другите е забравил да даде.......Безкрайно съм благодарна за отговора ,извинявам се за тревогата ,но по-добре да питам на време от колкото най -вече синът ми да е потърпевш от всички тези неволи само на 11.....Страхотни хора,благодаря от сърце за помощта.....Имам само още един въпрос свързан с попълването на wohngeld,може ли някой да помага защото сама май няма да се справя :(. И да няма кой пак благодаря.....подготвихте ме за напред да знам какво да НЕ правя.....
  3. Привет отново!!!! Ситуацията е следната:мъжът ми работи тук от 6 години ,а от година и половина и ние със синът ми дойдохме...Наехме си квартира и всичко беше наред до Април месец.Хазайката ни връчи предупреждение за напускане.Намерихме нова квартира още същия месец с условието фирмата в която работи мъжът ми да ни е гарант.Справихме се и с това.Подписахме договора и зачакахме заветния подпис и печат от шефа.Полупен е бил в средата на Май месец..От тогава с новия хазяин се видяхме няколко пъти по различни поводи.На въпроса кога ще ни даде договора отговаря за какво ни е .Обяснявам ,че ми е за регистрация,търсене на работа,смяна на поща и кореспонденция и още и още ,но не ми го дава...Миналата седмица след поредния подобен разговор ми каза кратко ,че ни е регистрирал в общината и нищо повече.Сега проблем за мен е договорът....Има ли причини поради които не го дава и как бих могла да си го получа ? Предварително благодаря за вниманието и помощта... П.П. пропуснах да отбележа ,че възнамеряваме да се кандидатираме за wohngeld ,тъй като само той работи за момента.Благодаря отново.
  4. Привет,колеги!!!!имам голям проблем и той е ,че не ми дават договора за наем ,но да ме регистрирали в Ратхаус.......какво мога да направя със застраховка правна помощ именно за такива проблеми ?
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..