Jump to content
Родени в България

phristov87

Потребител
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно phristov87

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Hamm
 • Страна
 1. Трудов договор

  Здравейте.На 30.04.18 получих претизвестие от 15 дни за съкращение от работата ми.През тези 15 дни(до 15.05.18) работодателят не ме е търсил за работа. Договорът ми беше безсрочен на "фул сайт".Въпросът ми е,трябвали да ми платят за тези 15 дни.Благодаря.
 2. Кредит от Jobcenter?

  Сърдечно ви благодаря.Дано да има повече хора като вас.
 3. Кредит от Jobcenter?

  Благодаря за отговора.Да добавя само,че вече си намерих работа на "Тал сайт"(до 80 часа на месец).Така щяло да бъде 2-3 месеца защото е нова фирма.Що се отнася до зъболекаря който посещавам(говори български и това е причината да го посещавам него),не е съгласен с варианта да му платя на няколко вноски-питах го.Думите му бяха малко клиширани -"Нищо лично против теб,ама са ме лъгали и друг път и съм се зарекал повече НЕ.Сега след като работа дали имам някакъв шанс.На 23.05.имам термин в джоп център и незнам дали да им покажа "Плана" от зъболекаря.Благодаря ви много.
 4. Кредит от Jobcenter?

  Здравейте.Преди 1 месец ме съкратиха от работа.Работех на "фул сайт" 7 месеца.Сега пуснахме документи за джоп център.Преди да напусна работа мислех да изтегля малък кредит от порядъка на 3000€,защото зъболекарят ми изготви "План" за направата на зъбите ми, и трябва да доплатя 2000€(АОК покрива около 50%).Въпроса ми е ,след като вече не мога да изтегля пари от банка,мога ли да получа заем от джоп центъра за да платя на зъболекаря а в по-късен етап да ги върна.Благодаря.
 5. Благодаря.Договора ми е безсрочен а аз досега не съм се регистрирал нито в "Арбайтс амт" нито в "Джоб център".И друг въпрос-Понеже от 2 месеца получаваме"Kinderzuschlag",та ако влезна в Арбайтс амт ще ни спрът ли допълнителните детски(340 €) и каква точно помощ мога да очаквам от Арбайтс амт.Благодаря.
 6. Привет.Искам да попитам (ако някой знае разбира се) какво ще се случи ако загубя работата си.На нея съм от 4 месеца с заплата около 1200€.В Германия съм от 1 година от която имам общо 8 месеца трудов стаж.Женен съм с 2 деца.Скоро с съпругата ми се записахме на курс по Немски.Дали имам право на някакво обезщетение и къде трябва да се обърна.Благодаря ви.
 7. phristov87

×