Jump to content

phristov87

Потребител
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от phristov87

  1. Здравейте.На 30.04.18 получих претизвестие от 15 дни за съкращение от работата ми.През тези 15 дни(до 15.05.18) работодателят не ме е търсил за работа. Договорът ми беше безсрочен на "фул сайт".Въпросът ми е,трябвали да ми платят за тези 15 дни.Благодаря.
  2. Сърдечно ви благодаря.Дано да има повече хора като вас.
  3. Благодаря за отговора.Да добавя само,че вече си намерих работа на "Тал сайт"(до 80 часа на месец).Така щяло да бъде 2-3 месеца защото е нова фирма.Що се отнася до зъболекаря който посещавам(говори български и това е причината да го посещавам него),не е съгласен с варианта да му платя на няколко вноски-питах го.Думите му бяха малко клиширани -"Нищо лично против теб,ама са ме лъгали и друг път и съм се зарекал повече НЕ.Сега след като работа дали имам някакъв шанс.На 23.05.имам термин в джоп център и незнам дали да им покажа "Плана" от зъболекаря.Благодаря ви много.
  4. Здравейте.Преди 1 месец ме съкратиха от работа.Работех на "фул сайт" 7 месеца.Сега пуснахме документи за джоп център.Преди да напусна работа мислех да изтегля малък кредит от порядъка на 3000€,защото зъболекарят ми изготви "План" за направата на зъбите ми, и трябва да доплатя 2000€(АОК покрива около 50%).Въпроса ми е ,след като вече не мога да изтегля пари от банка,мога ли да получа заем от джоп центъра за да платя на зъболекаря а в по-късен етап да ги върна.Благодаря.
  5. Благодаря.Договора ми е безсрочен а аз досега не съм се регистрирал нито в "Арбайтс амт" нито в "Джоб център".И друг въпрос-Понеже от 2 месеца получаваме"Kinderzuschlag",та ако влезна в Арбайтс амт ще ни спрът ли допълнителните детски(340 €) и каква точно помощ мога да очаквам от Арбайтс амт.Благодаря.
  6. Привет.Искам да попитам (ако някой знае разбира се) какво ще се случи ако загубя работата си.На нея съм от 4 месеца с заплата около 1200€.В Германия съм от 1 година от която имам общо 8 месеца трудов стаж.Женен съм с 2 деца.Скоро с съпругата ми се записахме на курс по Немски.Дали имам право на някакво обезщетение и къде трябва да се обърна.Благодаря ви.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..