Jump to content
Родени в България

dendoli

Потребител
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  1. Благодаря ви на всички за коментарите и най-вече на Крякащата тайфа, че се ангажира лично. Наистина сложна стана ситуацията...Бащата съществува в акта за раждане на децата, но отностно родителските права съм записана само аз при регистрацията ми в Германия. Мисля да подам документите от мое име, ще пиша бащата в т.2 и в приложението за дете в т.за връзка на дете с други лица. Надявам се да ми отговорят бързо и да изясним ситуацията. Ще споделя и с вас, сигурно има и други в моето положение.
  2. И аз по-скоро съм на мнението на Крякащата тайфа, но в такъв случай в приложенито за дете, в т.2 трябва ли да пиша връзката на детето с бащата, и под "връзка с други лица" ли? И още един въпрос - аз и децата сме в Германия от 2 месеца, но аз все още не работя защото няма кой да ги гледа, чакам да тръгнат на училище и градина. В този случай имам ли изобщо право да подавам молба за детски?
  3. Здравейте, с бащата на децата ми нямаме сключен брак, но живеем заедно. Трябва ли да пиша и негоите данни в молбата за детски?
  4. Здравейте! Много хубав и полезен сайт, поздравлиния! Имам въпрос относно: "- Ако нямате брак, а имате дете(ца) вземете си и документа в който бащата е припознал детето( също трябва да се преведе на немски език)" - какъв е този документ за припознаване на дете и от къде се издава? Мислех, че актът за раждане е достатъчен.
×