Jump to content
Родени в България

1984

Модератор
 • Мнения

  80
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Дни на първо място

  23

1984 последно спечели на 12 Ноември

1984 получи най-много харесвания!

Относно 1984

 • Ранг
  Главен модератор

Обща нформация

 • Град
  Саксония
 • Страна

Контакт

 1. Здравейте Nadya, позволих си коментара, защото мое задължение е да следя за спазване на правилата в този форум. Заради вас го написах на шльокавица. Опитвам се да върша задачите си според силите и уменията си, като обикновено се старая намесата ми да бъде дискретна. Но рано или късно идва момента, в който чашата прелива. Така че няма нищо лично в написаното от мен, в случая вашата публикация беше последната капка ... Иначе отговор на въпроса си ще намерите само няколко реда по-горе. В списъка на Кракащата тайфа има двама общопрактикуващи лекари, които са декларирали, че говорят български. До нови срещи!
 2. Здравейте Vecka, оставих мнението ви единствено по причина, че вероятно имате спешен проблем за решаване, щом търсите услугите на адвокат. Ако не искате следващото ви мнение да бъде директно изтрито, напишете го на кирилица. Ако нямате кирилица на устройството от което пишете или инсталирайте, или просто използвайте онлайн транслитератор. Ако все пак се затруднявате да направите тези неща, но имате желание да пишете тук, кажете ми и ще ви обясня какво да направите.
 3. Zdravejte, ne znam zashho Imam chuvstvoto, 4e i da vi kazhem, pak njama da razberete. Minete sled sedmica, pi6ete na kirilica i 6te imate informaciata
 4. Здравейте, погледнах страницата ви в интернет, но там няма кой знае каква информация. Така че искам да попитам дали става въпрос за Zeitarbeitsfirma или сте директен работодател? До нови срещи!
 5. Фиш от пътна полиция

  Предлагам дискусията в темата да не бъде разширявана с други въпроси, например като адресната регистрация. Има вече съществуващи теми, където това е коментирано. Просто ги потърсете.
 6. Фиш от пътна полиция

  Глобите в Германия се плащат основно по банков път и в редки случаи (като описания от вас) е възможно плащане на място в брой. Как успяхте да се разминете с плащането на място?
 7. Какво ми трябва SCHUFA-Datenkopie или SCHUFA-Bonitätsauskunft?

  Здравейте, има много случаи, в които и безплатната справка SCHUFA Datenkopie (nach Art. 15 DS-GVO) върши работа. Сигурна ли сте, че ви е необходим разширения платен вариант на справката или т.нар. SCHUFA-BonitätsAuskunft? Ако не сте сигурна точно какво ви трябва, попитайте дали случайно безплатната справка SCHUFA Datenkopie (nach Art. 15 DS-GVO) няма евентуално да свърши работа.
 8. Здравейте, преместих питането във вече съществуващата тема по този въпрос. Просто погледнете какво пише по-горе
 9. Здравейте, успях да възстановя само някои от линковете. Другите материали изглежда вече са изтрити.
 10. Здравейте, вашият брат смята след евентуалното напускане на работа да се премести да живее в Германия, така ли? Или си остава в Нидерландия?
 11. Адвокатска кантора Marzillier, Dr. Meier & Dr. Guntner Rechtsanwaltsgesellschaft mbH Кантората е: • Компетентен партньор за българските фирми на немския пазар • Доверен консултант на германските фирми в България • Доверена кантора на българското Генерално консулство в Мюнхен, Германия • Консултира на немски и български език • Официални партньори на Групата на Световната Банка. • Специализирани в консултантската дейност в областта на бързото производство в немското право. За контакти: Rechtsanwältin Anna Tönies-Bambalska Marzillier, Dr. Meier & Dr. Guntner Rechtsanwaltsgesellschaft mbH Prinzregentenplatz 23 81675 München Tel.: +49 89 21 58 58 730 Fax: +49 89 47 07 616 E-Mail: bambalska@mmg-bg.de Web: https://mmg-bg.de
 12. Привет Стела, Вивиан Праматароф от Мюнхен не става ли? Според познатите ми в Мюнхен, това е най-близкият гинеколог до вас. Но в същото време знам, че българите в Ландсхут са доста голяма общост и би трябвало да ви подскажат, ако има други гинеколози. Да не забравите после да ни кажете и на нас, за да си актуализираме списъка
 13. Търсят се деца за курс по български език, който ще се води от професионален учител по български език и литература. Заниманията са с продължителност 1 ч. през уикенда в района на Трир. За повече информация и записване: 017690728091 или на mariamitova@yahoo.com
 14. Здравейте Вергиния, Ана не е посещавала форума ни повече от година, но ще се опитам да се свържа с нея и да я помоля да погледне въпроса ви и евентуално да отговори, ако има какво да каже по темата. До нови срещи!
 15. Здравейте, сменял ли е съпругът ви шофьорската си книжка с немска или си е запазил българската? Ако все още шофьорската книжка му е българска, няма как да се промени нещо, дори и след немското решение за степен на инвалидност. Ако е немска - пак ще бъде направено всичко възможно съпругът ви да запази правото за управление, защото това означава мобилност и следващите я ползи, както за него, така и за държавата.
×