Jump to content

Unvergesslich

Потребител
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от Unvergesslich

  1. Ако не може да се справите мога да ви дам връзка с жена адвокат от Мюнхен,която ще ви помогне.
  2. Там е по райони предполагам.Трябва да видите по местоживеене и адрес към коя дирекция сте.Но мисля, че се подават лично или с пълномощно ако има такова.
  3. Ще ги попълнят социалните служби.Не се притеснявайте.А документ за съжаление нямам сниман.Но те знаят за какво става въпрос.Успех!
  4. Е 411 и Е 401 се връщат обратно от Фамилиенкасе на адреса , който сте посочили с техен печат, и вече е ваше задължението да ги занесете в службата за социално подпомагане на социалният работник, който от своя страна ги праща в София и след месец най-късно ви ги връща попълнени.
  5. Пращате ги в България в службата за социално подпомагане, има човек , който се занимава с тези документи, отнема 3-4 седмици попълването им.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..