Jump to content

nikolov.inn

Потребител
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nikolov.inn

  1. Благодаря за бързия и точен отговра! И аз бях останал с впечатление, че по- скоро не може да се взима Kinderbetreuungsgeld след като се взима майчинство от България. А в същност Kinderbetreuungsgeld е Австриийското майчинство, или някакъв друг вид социална помощ? Благодаря отново и до скоро!
  2. Здравейте, Казвам се Иван. От Януари месец ще се местя да живея с половинката си в Залцбург. Очакваме семейството да се увеличи с още един член през месец Април. Решили сме, че раждането ще се случи в Австиря. Аз ще бъда назначен официално на работа в Залцбург от Януари месец, а тя ще бъде с частна здравна осигуровка, докато не направим 10 месеца живто заеднов в Австрия. След това тя ще бъде осигурена към моята застраховка. Също така сме решили, че тя ще взима майчинството си от България през първата година. Ичетох много по въпроса и има следните въпроси на който не мога да си отговоря: След като получава майчиство от България: 1. Ще може ли да получава Familienbeihilfe от Австрия? 2. Ще може ли да получва Kinderbetreuungsgeld Geburten? Ще съм много благодарен, ако някой може да даде отговор или съвет! Поздрави, Иван
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..