Jump to content
Родени в България

Anthony

Потребител
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Anthony

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Sofia
 • Страна
 1. Пътуване с кола до Мюнхен

  Благодаря! Не е безсмислен отговора и това вече ми помага. Фирмата за която съм кандидатствал се намира в северните покрайнини на Мюнхен, не е в центъра. Лесно се стига по Леополдщрасе, от вашето околовръстно е на 3-4 километра. Те май си имат техен паркинг. За пререгистрацията - дали не може по дълго време да се използва кола от бг? Тоест ако ме спре полиция те откъде ще знаят че не съм на гости в Германия а живея там. Преди 2 години пообиколих доста с колата Австрия за 2 седмици и нямах проблеми, макар че е доста стара марка.
 2. Пътуване с кола до Мюнхен

  Ок, отговорихте ми не за това което питах но все пак благодаря.
 3. Пътуване с кола до Мюнхен

  Мерси, вероника Още не е сигурно а и аз съм в момент на чудене между бг. и германия. Немския е проблем но повечето там са чужденци и приказват английски. Фирмата предлага релокейшън пакет но смятам ако е чак толкова трудно да ги питам да ми намерят апартамент. Така обаче ставам съвсем зависим от тях. По принцип се чувствам по добре с кола и мисля да отида с кола. Не разбрах какво чак толкова страшно има при вас ако пътуваш с кола всеки ден? В бг пътувам по 40-50на ден км до София и обратно, и съм свикнал. Няма къде да се паркира ли? Или глобяват чужденци? Какви ли ше са тези "преживявания"?
 4. Пътуване с кола до Мюнхен

  Здравей. Благодарен съм за всякаква информация. Ами имам едно предложение за Мюнхен и евентуално друго за Линц. Става въпрос за добре платена работа, за специалист. Но колкото и да е добре платена пак не виждам как ще стане с наем 1500 евро за едностаен апартамент. Не говоря и грам немски и не познавам хора в Мюнхен. Така че си мислих докато видя как ще тръгнат нещата да отида в някое малко курортно градче в околността за 3-4 месеца в хотел или още по добре мотел. Така ми е по удобно защото си спестявам транспорт вътре в мюнхен и ще губя същото време аи няма да се блъскам по метрото. Колата е на газ и е икономична.. Но за мотели за разлика от други държави в Германия изобщо не намерих сайт или информация.В германия има ли като тук хора които дават само стаи, малки семейни хотели?
 5. В връзка с другия ми въпрос -за автомобил с регистрация примерно 2000г. какви проблеми евентуално може да има ако се пътува всеки ден? Може ли без проблеми да се пътуват 40-50 км, около Мюнхен и да се оставя кола на някакъв обществен паркинг?
 6. Здравейте, Доколкото разбрах Мюнхен е някаква лудница. За да намериш апартамент ти трябва сигурна работа и 3 наема предплата и така се получава затворен кръг. Тъй като не съм сигурен в работата, плана ми е да отида с кола и да намеря хотел, бунгало или квартира на поносима цена в някое приятно малко градче на до 50 километра около Мюнхен докато видя как се развиват нещата с работата. Моля за съвет за подобно място.
 7. Anthony

×