Jump to content

Anthony

Потребител
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от Anthony

  1. Благодаря! Не е безсмислен отговора и това вече ми помага. Фирмата за която съм кандидатствал се намира в северните покрайнини на Мюнхен, не е в центъра. Лесно се стига по Леополдщрасе, от вашето околовръстно е на 3-4 километра. Те май си имат техен паркинг. За пререгистрацията - дали не може по дълго време да се използва кола от бг? Тоест ако ме спре полиция те откъде ще знаят че не съм на гости в Германия а живея там. Преди 2 години пообиколих доста с колата Австрия за 2 седмици и нямах проблеми, макар че е доста стара марка.
  2. Ок, отговорихте ми не за това което питах но все пак благодаря.
  3. Мерси, вероника Още не е сигурно а и аз съм в момент на чудене между бг. и германия. Немския е проблем но повечето там са чужденци и приказват английски. Фирмата предлага релокейшън пакет но смятам ако е чак толкова трудно да ги питам да ми намерят апартамент. Така обаче ставам съвсем зависим от тях. По принцип се чувствам по добре с кола и мисля да отида с кола. Не разбрах какво чак толкова страшно има при вас ако пътуваш с кола всеки ден? В бг пътувам по 40-50на ден км до София и обратно, и съм свикнал. Няма къде да се паркира ли? Или глобяват чужденци? Какви ли ше са тези "преживявания"?
  4. Здравей. Благодарен съм за всякаква информация. Ами имам едно предложение за Мюнхен и евентуално друго за Линц. Става въпрос за добре платена работа, за специалист. Но колкото и да е добре платена пак не виждам как ще стане с наем 1500 евро за едностаен апартамент. Не говоря и грам немски и не познавам хора в Мюнхен. Така че си мислих докато видя как ще тръгнат нещата да отида в някое малко курортно градче в околността за 3-4 месеца в хотел или още по добре мотел. Така ми е по удобно защото си спестявам транспорт вътре в мюнхен и ще губя същото време аи няма да се блъскам по метрото. Колата е на газ и е икономична.. Но за мотели за разлика от други държави в Германия изобщо не намерих сайт или информация.В германия има ли като тук хора които дават само стаи, малки семейни хотели?
  5. В връзка с другия ми въпрос -за автомобил с регистрация примерно 2000г. какви проблеми евентуално може да има ако се пътува всеки ден? Може ли без проблеми да се пътуват 40-50 км, около Мюнхен и да се оставя кола на някакъв обществен паркинг?
  6. Здравейте, Доколкото разбрах Мюнхен е някаква лудница. За да намериш апартамент ти трябва сигурна работа и 3 наема предплата и така се получава затворен кръг. Тъй като не съм сигурен в работата, плана ми е да отида с кола и да намеря хотел, бунгало или квартира на поносима цена в някое приятно малко градче на до 50 километра около Мюнхен докато видя как се развиват нещата с работата. Моля за съвет за подобно място.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..