Jump to content

Mariqivanova_hs

Потребител
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от Mariqivanova_hs

  1. Здравейте, искам да попитам точно кой Antrag се подава за смяна на класа. Намерих един документ, но е от 2016,дали е същия или е сменен. Ще съм благодарна, ако някой качи файл или ме опъти от къде да го изтегля. Съпруга ми в момента е 1,понеже вече сключихюе брак иска да го смени на данъчен клас 3.Благодаря ви.
  2. За курс става въпрос, вече се свързах с един и ми казаха да нося Bescheid, лична карта и Anmeldung и ще ме запишат веднага. От втория курс ми отговориха същото, той започва на 15. 08,но понеже нямам въпросния документ сигурно ще се забавя със започването. Въпроса ми е кога трябва да ми го издадат(от джоб центъра) или каква е процедурата?
  3. Здравейте, идвам отново с въпрос. Подадахме документи за джоб центъра. Минахме през първите термини. Мъжа ми работи и за него казаха, че няма да го търсят и няма как да почне курс за език, но аз ще запиша. Вече посети един, но ми искат Bescheid, въпроса ми е как и кога ще получа този документ и трябва ли сама да го изискам. Благодаря.
  4. Крякаща тайфа, благодаря за отговора. Всичко е точно както сте го описали, но имах проблем с прегледа, без тази здравна карта ме върнаха. Наложи се да се свържем със здравната ни каса и те да им изпратят факс, в който потвърждават, че съм вкл в застраховката на съпруга ми(без работна съм и съм бременна) от там ни се извини ха, че не са реагирал на време с моите документи, казаха че вината е тяхна и още същия ден получих писмо, в което искаха да им изпратя снимка за картата. В крайна сметка преглед беше направен.
  5. Здравейте, имам следния въпрос : Съпруга ми живее и работи в Германия близо година. От месец аз и детето сме тук при него. Той вече има договор, съответно и здравна застраховка.Поискахме аз и детето да се включим към неговата застраховка,та въпроса ми кога и ние ще имаме право на прегледи, ще получа ли и аз отделна карта или ще ползвам неговата(която всъщност още не е дошла) последно изпратихме снимка за картата. Някой сблъсква ли се е с такъв казус. Понеже ми предстои преглед и искам да съм запозната дали трябва да си платя или ще мога вече да ползвам здравната застраховка.
  6. Здравейте, и аз съм с питанка. Трябва ли отделен документ, че не получаваме детски в България или тези два формуляра Е401 и е411 са достатъчни? Виждам, че единия е молба за отпускане на помощи в държава членка на Европейския съюз, а другия семейно положение,. В Дирекция Социално подпомагане не казаха да е нужен друг, но все пак да се подсигурят. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..