Jump to content

Milena_rad

Потребител
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    veliko turnovo
  • Страна
    BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постиженията на Milena_rad

  1. Здравейте! Имам следния въпрос и се надявам да можете да ми помогнете.Живея в България,но се налага лечение в Германия в клиника в Майнц,става дума за детето ми ,което е на 3 г.Сумата ,която е необходима е ужасно голяма за нашето семейство и искам да ви попитам дали има опция единия от родителите (дали аз или моят партньор-нямаме брак) да имаме адресна регистрация (да се водим в квартирата на познати,която е в района на клиниката) и да имаме здравна осигуровка,от която да се възползва детето. Да се води на работа 1 от двама ни отново във фирма на познати.Реално ако е постижимо всичко това,колко месеца назад трябва да бъде осигурен родителя за да се възползва детето от осигуровката. и най-важното да отбележа,че всичко ще е по документи,реално няма да сме в Германия. надявам се да ме разберете правилно,има много "ако" в цялата ситуация,но тука в нашата България е пълно безхаберие,макар и да си здравноосигурен. ще очаквам вашият отговор!Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..