Jump to content

Megyes

Потребител
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дарения

    0.00 EUR 

Всичко публикувано от Megyes

  1. Здлавейте .бяхте ми отговорили ,че до края на ноември или началото на декември ще приключат нещата ,но май не .от финанцам ми казаха че като е детето тук тогава мога да търся киндергелт за него ,тъй като е в бг от тук да не търся нищо.на (99-00-4882),това е исходящ номер ,който ми дадоха от централеата на социални грижи софия ,те казаха че афтоматично по електронен път са върнали докоментите тук в австрия,на тази дата - 2 .01.2019,така че аз си чакам ,но те казаха да не искам нищо ,въпреки че работя тук и плащам данъци и всичко което е нужно .благодаря ви ,но вече не знам какво да правя.
  2. Здр благодаря за отговора ,но аз чакам почти 7 месеца и още нищо ,на 04 10.2019 ще станат 8 месеца .някой ако знае защо бавят нека ми пише благодаря
  3. Здр днес се обадих в финанцам в австрия ,да попитам за детските ,те ми казаха че всичко е точно само чакат одобрение от бг .моля ви кажете ми към кого да се обърна за това одобрение в бг .благодаря ви
  4. Искам да попитам като съм подала молба за детски в Австрия миналата година в ноември месец, защо още нямам никакво писмо и никакво решение дали ще отпуснат тия пари и кога. Никой нищо не казва. Ако знае някой колко време се чака нека да ми пише, благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..