Jump to content
Родени в България

Rumenova

Потребител
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Rumenova

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Hamburg
 • Страна
 1. Здравейте, Днес получих отговор от Familienkasse, че трябва да им изпратя още 2 документа. С моя слаб немски успях да си преведа, че искат акта за раждане на детето и са ми пратили за попълване Е 411. Аз нямам многоезичен акт за раждане на детето си. В Германия сме и няма скоро да ходим в България, за да го изкарам. Също този формуляр трябва и него да го дам в България за попълване, нали?. До тук ОК, но срокът, в който искат да им отговоря с тези документи е 15.04.2016. Въпросът ми е следният: Мога ли да им изпратя писмо, в което а ги уведомя, че нямам исканите от тях документи и ще им ги представя при първа възможност. Благодаря.
 2. Търся почасова работа в Хамбург

  Здравейте, Благодаря Ви за отговора. Имам 11 годишен стаж в рекламна агенция в България. Работила съм с офис техника, лазер а гравиране на метални и неметални повърхности и режещ плотер. Но сега, тъй като незная все още език нямам никакви претенции за работа. Готова съм да работя почти всичко, стига да ме устройва работното време.
 3. Търся почасова работа в Хамбург

  Благодаря Ви, ще ги разгледам.
 4. Здравейте, търся почасова работа в Хамбург (Мини Джоб). Свободна съм до обяд (12-12.30ч.), тъй като след това трябва да си взимам детето от училище. Сутрин мога да почвам от много рано. Немският ми е в начално ниво, от скоро съм тук и се опитвам да го уча сама. Ако може да ми дадете координати и на цайт фирми също ще съм много благодарна. Благодаря на всички за отделеното внимание.
×