Jump to content

ma.ko

Потребител
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Дни на първо място

    3

ma.ko последно спечели на 8 Септември 2023

ma.ko получи най-много харесвания!

Обща нформация

  • Град
    Bielefeld
  • Страна
    DE

Постиженията на ma.ko

  1. То това не е тъка при всичките застрахователни компании, на пример при мен във LVM Versicherung , клиентите можат да карат колите помежду си т.е във вашия случай ако и двете коли са били застраховани във LVM Versicherung , достатъчно е дъщеря ви да е вписана само във 1 застраховка и може да ги кара всичките коли кои са със LVM застраховка слободно.
  2. Няма проблеми. И аз ще съм Ви благодарен ако се възползвате от моите услуги или ме препоръчате на някой на който му се потребни. Тук съм за каквито и да имате въпроси, можете да пишете тук или на личния ми GSM 017624058961.
  3. Здравейте Не бях свободен тези дни щото бях на семинари. Допълнителна здравна има смисъл ама не е за всички т.е за всеки човек е различна. Предимствата са предимно при избора на доктор ( има лекари дето работят само със приватно здравноосигурени , избора на лекар или клиника при операция, по бързо добиване на термин при лекари специалисти, възможност за 2 или 3то мнение от лекар специалист, частна стая във болницата със 1 или 2 легла. Лекуването от страна на Heilpraktiker, ходенето на баня, рехабилитация ( Reha ili Kuren) Допълнителната зъбна застраховка която е без време на чакане е доста по скъпа доколкото имате вече някакви проблеми със зъбите. Цената зависи и от възрастта както и от услугите и условията и % на покритието.
  4. Добро утро veronik_veronik Допълнителна здравна застраховка или допълнителна зъбна застраховка?
  5. Застраховка " Злополука " Unfallversicherung е също важна особено за тези дето имат сопствени фирми- едноличен търговец/самонает (Selbstständig) или фирма (Gewerbe). Но и за всички останали лица т.е ние сме застраховани за време на пътуването до работата и обратно по най краткия път и за време на работата ( но не и за време на паузите ). Т.е ние сме застраховани от злополука само 9 часа останалите 15 не сме застраховани. Също и децата са застраховани ходят на училище и обратно, както и за време на училището но не и извън него. Докато домакинките (Hausfrauen и домакините (Hausmann) не са застраховани 24 часа.
  6. Професията играе роля т.е ако сте Beamte или притежавате B- Bescheinigung. Както и годините на водачите са важни т.е ако имате водач положил със 17 г. до 23г и от 67г па нагоре.
  7. Здравейте отново със удуволствие ще погледна публикуваните по-горе мнения и ако не е нещо точно ще напиша. Също и във връзка със допълнителната здравна застраховка ще ВИ пиша покъсно слет работното време . Приятен ден
  8. Здравейте , aко някой има нужда от каквито и да било застраховки или професионална консултация на български език, може да се обърнете към мен. Работя в зaстрахователна компания LVM и предлагаме всякакъв вид застраховки както и здравни застраховки.Бюрото се намира в Bielefeld но нашите услуги ги предлагаме във цяла Германия. За повече информация може да се свържете с мен : Марян Кочев LVM Versicherung Blehm & Neb Sennestadtring 13 33689 Bielefeld GSM: 0176 240 58 961 Раб.време Пон - Чет от 09:00 - 13:00ч. и от 14:00 - 18:00ч. Петък от 09:00 - 16:00ч. Събота от 10:00 - 14:00ч. тел.: 052059154898 факс.: 52059155917 ma.kochev@blehm-neb.lvm.de
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..