Jump to content
Родени в България

Tanya Miteva

Потребител
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Tanya Miteva

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Bad Kleinen
 • Страна
 1. Работа, заплащане, условия...

  Ами, да права сте, но той свикна много в тази фирма, все пак 2,5 години работи там, но шефа вече прекалява. Иначе има доста предложения, но той е такъв, като се е захванал с нещо ще го кара до край. Така че ако предприемат някакви неправомерни мерки, ще заведем дело по частен ред.
 2. Работа, заплащане, условия...

  Да, плануваме да го направим. Само че, ако бебето е в настроение, че ни мъчат колики. Всички близки, които са тук ще гласуват.
 3. Работа, заплащане, условия...

  Много ви благодаря, за изчерпателния и бърз отговор. Определено сега се чувствам по-спокойна!
 4. Работа, заплащане, условия...

  Здравейте, не съм сигурна, че мига да задам въпроса си в тази тема, но ще опитам. Със съпругът ми от 2.5 години живеем и работим в Германия. В момента аз съм в майчинство,тъй като имаме бебе. Съпругът ми работи във фирма за почистване, (почиства прозорци). Още отначалото видяхме някой нередности с плащането и часовете и от няколко месеца се обърнахме към синдикатите. В момента те - синдикатите изискват връщане на неправомерно отрязани часове, удържани пари за униформа, не плащане на пътни часове до различни обекти. За съжаление обаче, те могат да направят това само за 6 месеца назад, а скоро съпругйт ми получи и доста реална заплаха за уволнение. Нуждая се се от консултация с адвокат, какво би било станало, ако заведем дело от частен характер, ако съпругут ми бъде уволнен или по някакъв начин неправомерно махнат От работа. Какви биха били ползите от това? Струва ли си? Дали закона би бил на наша страна (разбира се, известно ми е, че всеки случай е индивидуален и мига да представя всички документи, за да се добие по- ясна представа)? Благодаря ви, предварително!
 5. Здравейте, Незнам, дали тук е мястото да попитам, но все пак ще пробвам. Въпросът ми е следният: със съпругът ми живеем и работим в Германия, разбрахме, че се подават някакви декларации за разходи, след които ще имаме данъчни облекчения ,като например, че се грижиш за пряк роднина (баща,майка,баба, дядо), който не е Германия, разходи за горивото, което изразходваш до работа и обратно, съпругът ми също изплаща издръжка за дете, тъй като има предишен брак. Къде трябва да се подадат тези декларации и какви документи са ни нужни? Благодаря, предварително!
 6. Tanya Miteva

×