Jump to content

Donjons

Потребител
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Munhen
  • Страна
    DE

Постиженията на Donjons

  1. Забравих да допълня.Аз съм с Untermiete договор Моите бивши шефове и те са под наем, спят и работят там . Преди една година собствениците на имота искаха да спрят договора им и да ги изгонят, но съда реши в полза на моите шефове до края на месец май и те трябваше да се изнесат.Но сега разбирам , че остават заради карантината и няма да се местят,а мене искат да ме изгонят.Казах им вие щом оставате и аз имам права и ме лъжат какво ли не! Никога не се доверявайте на немци, имам договор за наем с тях а после казваха,че НЯМАМ НИКАКВИ ПРАВА ТУК, че договора аз съм си го написал. Дори за кундигунга за напускане на жилището пишеше , че не съм им платил пари за една година наем, а парите директно ги взимаха от заплатата ми.Нали те ми плащаха. Моя адвокат, като прочете кундигунга ме попита как са им плащал наема и имам ли някакви документи.Казах от заплатата ми взимаха парите не мога да докажа. А той каза, дори и да не си им платил една година и си искат парите трябва да заведат дело. И не смеят да го направят, защото са криели доходите то това е една от причините собвениците на имота да ги гонят! Преди да ги дам на адвокат търсеха физически контакт с мене да ги ударя или счупя нещо. Хубаво,че не съм го сторил! Знаете ли след като получиха писмото от адвоката ми станаха други неузнаваеми , така мили, като мишки и искаха да се саморазправят с мене защо съм потърсил адвокат! Е НАЛИ НЯМАХ ПРАВА! Стана като филм, но един съвет учете немски и никога не лъжете. Германия освен, че е полицейска държава в хубавия смисъл е и адвокатска ИМАШ ПРАВА !!!
  2. Здравейте! Януари получих напускане /кундигунг/ от работата. С него получих и кундигунг за жилището в което живеех, то се предоставяше от фирмата в която работех. Заведох дело и съда реши от март до май мога да стоя и в края на май да напусна жилището.Започнах да търся квартири, но заради карантината никой не предлагаше.Месец март започнах друга работа, но 2 месеца не работехме заради карантината.Сега от месец май започнаха да излизат обяви , които се освобождават за наемане след месец два.Все още нямам друга квартира. Искам да попитам, могат ли да ме изгонят насилствено от старата квартира защото реално ще спя в колата не искам да ме изгонят от новата работа! Някъде бях, чел че Меркел за 6 месеца е забранила изгонването от квартири! Полиция ли да викам, ако поискат насилствено да ме изкарат !
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..