Jump to content
Родени в България

Kati691

Потребител
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Kati691

 • Ранг
  Новак

Обща нформация

 • Град
  Siegburg
 • Страна
 1. Регистрация в Jobcenter

  Eingliederunsvereinbarung
 2. Регистрация в Jobcenter

  Здравейте имам един въпрос и ще се радвам да ми отговорите. Тъй като ни съкратиха от работа, от която имаме 10 работени месеца, се записах е в джоб центъра, подадох е всички документи, скоро ни изпратиха два еднакви екземпляра за училище, единият го подписах че се съгласявам да ходя на училище и го пуснах в пощата на джоб центъра а другият е в мен, въпросът ми е, трябва ли да го предоставя в училището.
 3. Здравейте аз не съм регистрирана в джобса, сега ме съкратиха и се записах в джопса, трябва ли да дам в училището документа че съм без работна и че съм се записала в джопса,?
 4. Здравейте записах се в часно училище в Германия и подписах договор за една година. Аз не разбирам немски, и нямаше как да се разберем,показа ми че ще ми струва 279 евро. След като попитах един познат какво пише в договора, ми обясни че тази сума е за месец а не за цялата година. След което се върнах в училището и поисках да се прекрати договора, но те категорично ми отказаха. Става трети месец ми пращат емейл да платя сумата от 780,евро.последно предупреждение и ще ме дадат под съд. Незнам какво да правя, аз съм на 500евро заплата и нямам възможност да плащам за четери часа на месец 279,евро.Толкова съм изплашен че ми идва да се самоубия.
 5. Kati691

×