Jump to content

Kati691

Потребител
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обща нформация

  • Град
    Siegburg
  • Страна
    DE

Постиженията на Kati691

  1. Здравейте имам един въпрос и ще се радвам да ми отговорите. Тъй като ни съкратиха от работа, от която имаме 10 работени месеца, се записах е в джоб центъра, подадох е всички документи, скоро ни изпратиха два еднакви екземпляра за училище, единият го подписах че се съгласявам да ходя на училище и го пуснах в пощата на джоб центъра а другият е в мен, въпросът ми е, трябва ли да го предоставя в училището.
  2. Здравейте аз не съм регистрирана в джобса, сега ме съкратиха и се записах в джопса, трябва ли да дам в училището документа че съм без работна и че съм се записала в джопса,?
  3. Здравейте записах се в часно училище в Германия и подписах договор за една година. Аз не разбирам немски, и нямаше как да се разберем,показа ми че ще ми струва 279 евро. След като попитах един познат какво пише в договора, ми обясни че тази сума е за месец а не за цялата година. След което се върнах в училището и поисках да се прекрати договора, но те категорично ми отказаха. Става трети месец ми пращат емейл да платя сумата от 780,евро.последно предупреждение и ще ме дадат под съд. Незнам какво да правя, аз съм на 500евро заплата и нямам възможност да плащам за четери часа на месец 279,евро.Толкова съм изплашен че ми идва да се самоубия.
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..