Jump to content

Златнокоска

Потребител
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Златнокоска

  1. Благодаря за изчерпателния отговор.Там е проблема, че той няма договор тук в Германия, защото е международен шофьор(фирмата ни е за международен превоз). Ако имаше договор щеше да бъде много по- лесно, ноо за наша огромна жалост няма.
  2. Здравейте! Моя казус е следният: Бременна съм във втория месец, но тук в Германия нямам осигуровки( в България са ми платени). От тукашната информация прочетох, че ще ми бъде необходим Е 104 от НЗОК. Въпросът ми е след издаване на Е 104 ще мога ли тук да ми се прехвърлят осигуровките и също така ще мога ли да ползвам всички прегледи и консултации с лекари и пр., които се полагат на здравноосигурените тук. Другия вариант който ми предложиха е тук да се самоосигурявам, но понеже за момента не работя трябва да докажа, че има кой да ме "издържа", в случая това е приятелят ми, но и той няма осигуровки тук, тъй като в България притежаваме фирма. Какъв съвет бихте ми дали вие. Четох всички те въпроси, но точно като моя случай не успях да намеря. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Условия за ползване, Декларация за поверителност и Правила на форума. Също така поставихме бисквитки във вашият браузър, за да направим този уебсайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за бисквитки, в противен случай ще приемем, че сте готови да продължите..