Jump to content
Родени в България

Recommended Posts

В Хамбург съм от 2011 година. Дойдох случайно, по работа и реших да не се връщам в България. Не гледам на себе си като на емигрант, а като на човек, принуден да напусне родината. Смятам, че това е въпрос на достойнство. В началото беше много трудно. Една от най-големите трудности беше липсата на информация за каквото и да било. Често срещам хора в същото положение. Този сайт е за тях и за всички нас, които сме тук.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от нас едно семейство живеещи във Визбаден ,столицата на провинция Хесен . В Дойчланд живеем от доста време ,дъщеря ни учи тук и ние имаме намерение трайно да се установим в Де .

Ще се радвам да сме полезни със споделена информация и опит който сме научили тук .

В последно време емиграцията се увеличи драстично и доста българи се тръгнаха да търсят по добри условия за работа и живот . Такива сайтове и общности са полезни за новопристигнали и ги подкрепям .

Успех на хората създали сайта и всички участници

Р.S.  Понякога може да ви се стори ,че съм малко по остър в постовете си .........но предпочитам хората да научат истината ,отколкото да продаваш празни надежди !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави и от мен! Попаднах случайно на този сайт, но както изглежда ще се задържа тук. Доколкото разбирам, това е нов проект с голям потенциал. Привлечен от възможността да се включа в подобно смислено начинание, защото намирам видяното от мен до момента за много обещаващо. Надявам се участието ми във форума да бъде от полза на останалите потребители. Времето ще покаже  ;)

А на екипа пожелавам:

  • да запази визията за сайта (помощ от българи за българи в Германия)
  • да намери баланса между количество и качество на информацията
  • да успее да се справи с тенденцията за профанизиране на форума (както се случва в повечето подобни виртуални общества)

До скоро ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво! Много се радваме, че се присъединихте!

Благодарим за пожеланията. Не се притеснявайте ще отстояваме идеята до край!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва си да отбележим, че на днешния ден преди 3 години Александър Узунов - неуморим ентуасиаст, на чиято неизчерпаема енергия все още се чудя - обяви официално старта на проекта "Български център", който по-късно премина в "Родени в България".

Александър, надявам се да запазиш ентусиазма и енергията, защото започнатото от теб си струва да го има. Дано да успеем междувременно да увлечем повече съмишленици, които да се включат в този проект, защото постигнатото до момента не е малко, но има какво още да се желае.

Untitled.png.a5a27525cd554554427d4c34298d6c3d.png

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има какво още да се желае за развитието на форума и все пак смятам, че като цяло проекта се оказа доста успешен. Истината е, че успеха се дължи единствено и изцяло на всеотдайните съмишленици. Много или малко не е от значение, важното е, че ги има и, че се продължава напред.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×