bgzentrum 17 Докладвай · #1 Публикувано 14 Март, 2015 В Хамбург съм от 2011 година. Дойдох случайно, по работа и реших да не се връщам в България. Не гледам на себе си като на емигрант, а като на човек, принуден да напусне родината. Смятам, че това е въпрос на достойнство. В началото беше много трудно. Една от най-големите трудности беше липсата на информация за каквото и да било. Често срещам хора в същото положение. Този сайт е за тях и за всички нас, които сме тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaltcev.72 2 Докладвай · #2 Зададен 4 Април, 2015 Здравейте и от нас едно семейство живеещи във Визбаден ,столицата на провинция Хесен . В Дойчланд живеем от доста време ,дъщеря ни учи тук и ние имаме намерение трайно да се установим в Де . Ще се радвам да сме полезни със споделена информация и опит който сме научили тук . В последно време емиграцията се увеличи драстично и доста българи се тръгнаха да търсят по добри условия за работа и живот . Такива сайтове и общности са полезни за новопристигнали и ги подкрепям . Успех на хората създали сайта и всички участници Р.S. Понякога може да ви се стори ,че съм малко по остър в постовете си .........но предпочитам хората да научат истината ,отколкото да продаваш празни надежди ! 2 rodenivbg EdiMi реагира към това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Крякащата тайфа 289 Докладвай · #3 Зададен 12 Май, 2015 Поздрави и от мен! Попаднах случайно на този сайт, но както изглежда ще се задържа тук. Доколкото разбирам, това е нов проект с голям потенциал. Привлечен от възможността да се включа в подобно смислено начинание, защото намирам видяното от мен до момента за много обещаващо. Надявам се участието ми във форума да бъде от полза на останалите потребители. Времето ще покаже А на екипа пожелавам: да запази визията за сайта (помощ от българи за българи в Германия) да намери баланса между количество и качество на информацията да успее да се справи с тенденцията за профанизиране на форума (както се случва в повечето подобни виртуални общества) До скоро ... 1 rodenivbg реагира към това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgzentrum 17 Докладвай · #4 Зададен 12 Май, 2015 Браво! Много се радваме, че се присъединихте! Благодарим за пожеланията. Не се притеснявайте ще отстояваме идеята до край! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1984 35 Докладвай · #5 Зададен 12 Март Струва си да отбележим, че на днешния ден преди 3 години Александър Узунов - неуморим ентуасиаст, на чиято неизчерпаема енергия все още се чудя - обяви официално старта на проекта "Български център", който по-късно премина в "Родени в България". Александър, надявам се да запазиш ентусиазма и енергията, защото започнатото от теб си струва да го има. Дано да успеем междувременно да увлечем повече съмишленици, които да се включат в този проект, защото постигнатото до момента не е малко, но има какво още да се желае. 1 1 Aleksander bgzentrum реагира към това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgzentrum 17 Докладвай · #6 Зададен 12 Март Да, има какво още да се желае за развитието на форума и все пак смятам, че като цяло проекта се оказа доста успешен. Истината е, че успеха се дължи единствено и изцяло на всеотдайните съмишленици. Много или малко не е от значение, важното е, че ги има и, че се продължава напред. 1 1 EdiMi Крякащата тайфа реагира към това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове