Jump to content
Родени в България

Recommended Posts

E 401 BG


Удостоверение за гражданско състояние за предоставяне на семейни обезщетения

Формулярът се прилага при подаване на документи за детски надбавки в чужбина, когато детето/децата все още живеят в България. За повече информация вижте темата Подаване на документи за детски надбавки (Kindergeld)


 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 10 часа, Velimir stamatov написа:

Някой може ли да ми помогне как да го попълна Е401..спешно

Здравей Велимир,

мога да ти помогна, ако живееш наблизо и се срещнем някъде. Ти си поредният участник във форума, който пита за попълнен Е 401. Честно казано, ако друг потребител снима и публикува попълнения си формуляр, това няма да ти е от особена полза. Житейските ситуации са различни, така че ти трябва да попълниш твоя формуляр според твоята конкретна ситуация.

Така че седни и се опитай да попълниш сам част А. Формулярът го има и на български език. Вероятно ще възникнат въпроси, но поне 90% от информацията можеш да я попълниш и без чужда помощ. Така че действай и като има нещо неясно питай. И най-добре събери всичките си въпроси на едно място и тогава ги публикувай.

До скоро ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и благодаря по скоро е въпроса ми дали да го подсвам щом не живея с една от майките на децата ми така ми казаха...моля ви намерете ме във фб.че тук ми е трудно...от варна съм...Velimir Stamatov(Vilio)

Редактирано от Velimir stamatov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте миже ли да ми помогнете и на мен за попълването на формуля Е401.  Съпругът ми е в Германия аз и детето в България. За съпруга  ми кой адрес да пиша този в Германия или българския адрес? Формуляра съм го пошълнила на български език проблем ли ще е? И последния ми върпос е във Б част от формуляра само децата ли се вписват.? Благодаря предварително 

Редактирано от Фатме Чакърова-Бажинова

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×