Jump to content
Родени в България

Recommended Posts

Здравейте!

Казвам се Габриела Петкова и сега завършвам магистратурата си - European studies and public administration към Bulgarian-Romanian Interuniversity Europe Center (BRIE) в Русенски университет "Ангел Кънчев", България.

Темата на дипломната ми работа е:  "Abandoning Bulgaria: Reasons why and consequences". Исках да направя представително и реално проучване по тази тема. За целта, изготвих анкета в Google Drive и я разпространих в следните групи из Facebook (с българи, емигрирали в чужбина, в пределите на Европейския съюз): Bulgarians in UKBulgarians in LondonBulgarians in PortsmouthБЪЛГАРИТЕ В ИСПАНИЯБългари в ИспанияБългари в Италия ( Bulgari in Italia ), Група за взаимопомощ на българите в Германия, Българи в МюнхенБЪЛГАРИ ВЪВ ФРАНКФУРТ И РЕГИОНА, Българи във ФранцияБългари в ЧехияBULGARI V CHEHIAБЪЛГАРИ В ГЪРЦИЯ-ПРОФЕСИИ РАЗЛИЧНИ-ОБЩИ ИНТЕРЕСИ и Bulgarii din România Българи в Румъния. 

Накратко: 14 групи, от които 2 000 БЪЛГАРИ, които се отзоваха на молбата ми и попълниха тази анкета в рамките на 10 дни... 

Правя настоящата публикация, за да споделя анкетата (http://goo.gl/forms/3iD8ozwgH5DNPqkA3) и резултатите от нея, тъй като много от вас ме помолиха за това.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха като участваха в моето неформално проучване и на всички, които ми изписаха невероятни пожелания в коментари и лични съобщения!

Искрено желая на всички ни - здраве и възход за България, за да може НИЕ, които все още сме тук - да останем, а ВИЕ, които сте някъде там - да се върнете!

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

Емиграцията от България в границите на Европейския съюз (отговори).ods

Емиграцията от България в границите на Европейския съюз (отговори).xlsx

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 16 часа, EuropeanStudiesBG написа:

Искрено желая на всички ни - здраве и възход за България, за да може НИЕ, които все още сме тук - да останем, а ВИЕ, които сте някъде там - да се върнете!

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×