Jump to content
Родени в България

Recommended Posts

Здравейте. Не открих такава тема. Ако съществува, се извинявам и  нека поста бъде преместен. Предполагам ще е добре всеки новорегистриран потребител да бъде посрещнат с един такъв поздрав, а и надявам се да поздрави на свой ред.

Та, Добре заварили и благодаря за приема.

Ако имат желание, участниците биха могли да споделят, по собствена преценка колко, информация за себе си, район в който се намират и т.н. Теми в които всеки по желание и възможност може да помогне или да потърси съдействие има, а сигурно и ще стават повече и по-подробни.

До сега съм черпил информация от форума, която ми е била неоценимо полезна. От скоро имам скромен опит, почерпил и допълнително информация от форуми и официални страници в България и Германия и с готовност, ако мога да съм полезен, ще ги споделя, защото знам колко е трудно едно начало.

Новия старт и ежедневие са трудни и напрегнати в чужда страна, но нека не забравяме началото и подаваме ръка на следващите в нужда.

Поради появили се допълнителни "катализатори", със  семейството ми сравнително експресно, стартирахме планираното от известно време преместване. Част от семейството е вече в Германия. В началото на следващата година аз също ще съм там. Района е Франкфурт.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Новия старт и ежедневие са трудни и напрегнати в чужда страна, но нека не забравяме началото и подаваме ръка на следващите в нужда."

Много ми хареса това, което сте написал. Но нещо реалността е друга ми се струва.

Малко са хората, като Крякащата тайфа и още няколко ентусиаста, които създадоха и поддържат този форум. Повечето са на принципа  - "Да си решат проблемът сега, пък другите да се оправят". Форумът може да е доста "по-жив", ако се отделят 5 минути да се напише преживяното и опита. Нещата се повтарят, който иска чете и може да се възползва от опита на другите.

За съжаление ми прави впечатление, че не само не им се пише, а често и не им се чете. По-лесно е да пуснеш нова тема, кажете ми....., отколкото да се порови 15 минути и да се намери нужната информация. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×