phristov87 0 Докладвай · #1 Публикувано 21 Май, 2018 Здравейте.Преди 1 месец ме съкратиха от работа.Работех на "фул сайт" 7 месеца.Сега пуснахме документи за джоп център.Преди да напусна работа мислех да изтегля малък кредит от порядъка на 3000€,защото зъболекарят ми изготви "План" за направата на зъбите ми, и трябва да доплатя 2000€(АОК покрива около 50%).Въпроса ми е ,след като вече не мога да изтегля пари от банка,мога ли да получа заем от джоп центъра за да платя на зъболекаря а в по-късен етап да ги върна.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdvokatBG 14 Докладвай · #2 Зададен 21 Май, 2018 преди 6 минути, phristov87 написа: Здравейте.Преди 1 месец ме съкратиха от работа.Работех на "фул сайт" 7 месеца.Сега пуснахме документи за джоп център.Преди да напусна работа мислех да изтегля малък кредит от порядъка на 3000€,защото зъболекарят ми изготви "План" за направата на зъбите ми, и трябва да доплатя 2000€(АОК покрива около 50%).Въпроса ми е ,след като вече не мога да изтегля пари от банка,мога ли да получа заем от джоп центъра за да платя на зъболекаря а в по-късен етап да ги върна.Благодаря. Здравейте, като безработен може да подадете при АОК и молба за така наречения doppelten Festzuschuss, само като идея! Повечето зъболекари също са съгласни на разсрочено плащане, преди да се откажете, въпрос на пазарлък. При джоб центъра по принцип може, в определени случаи, които се разглеждат строго. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
phristov87 0 Докладвай · #3 Зададен 21 Май, 2018 Благодаря за отговора.Да добавя само,че вече си намерих работа на "Тал сайт"(до 80 часа на месец).Така щяло да бъде 2-3 месеца защото е нова фирма.Що се отнася до зъболекаря който посещавам(говори български и това е причината да го посещавам него),не е съгласен с варианта да му платя на няколко вноски-питах го.Думите му бяха малко клиширани -"Нищо лично против теб,ама са ме лъгали и друг път и съм се зарекал повече НЕ.Сега след като работа дали имам някакъв шанс.На 23.05.имам термин в джоп център и незнам дали да им покажа "Плана" от зъболекаря.Благодаря ви много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdvokatBG 14 Докладвай · #4 Зададен 22 Май, 2018 Може пак да отговаряте на условия, които изисква закона за по голям Festzuschuss от 50 %.. Разгледайте публикацията и вижте дали си заслужава молба първо към АОК преди да взимате кредити. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
phristov87 0 Докладвай · #5 Зададен 22 Май, 2018 Сърдечно ви благодаря.Дано да има повече хора като вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maxim Tetowski 12 Докладвай · #6 Зададен 25 Май, 2018 Отидете на зъболекар, който не говори български. Там вероятността да получите отсрочка и повече човещина ще е по-голяма. Миналото лято бях на зъболекар германец за кореново лечение и изработване на керамична коронка. Още на първото посещение ми каза ориентировъчна цена на цялата процедура и накрая се оказа дори по-малко. Не ме излъга. Излезе ми 230 евро, а ми каза между 250 и 280 отначало, а ходих цели 5-6 пъти и имаше много работа по зъба. Здравната каса пое 50% от стойността на коронката. 2 1 Красимира Стоилова agapi82 Aleksander реагира към това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veronik_veronik 209 Докладвай · #7 Зададен 4 Юли, 2018 (Редактирано) Доколкото знам възможността за плащания на части я има навсякъде, до 6 месеца без лихва, повече от 6 със. Не посещавам български зъболекар, ползваме услугите на двама и на трети, който е ортодонт, за какво пазарене става въпрос. Единият директно ни казаха, че имаме 3 месеца срок за плащане. Проверете на Ергодирект има застраховка за зъбите, която може да ползвате веднага, моя позната си прави такива и я ползва. Имаше и телефона тук на застрахователка с български език. Освен това в АОК също правят допълнителна застраховка в зависимост от броя извадени зъби, които имате и така се определя стойността на застраховката към Алианс е, която след първата година покрива до определена сума, втората по-високо. Влиза в сила след 8-ем месеца мисля, че беше. Цена около двадесет и няколко евро месечно. Учене езикът и ще си спестите много главоболия, като това например. Редактирано 4 Юли, 2018 от veronik_veronik стойност на застраховката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veselinov 0 Докладвай · #8 Зададен 17 Декември, 2020 Здравей те требват ми 2000 € асам в германия муистер от 3месеца съм в джоп център със моето семейство 4. члейно семейство и съм с кредитна карта на шпаркаса благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове