Jump to content
Родени в България

Recommended Posts

Здравейте,

Преди няколко дни Ви писах,но все още нямам отговор и тъй като не съм сигурна дали сте получили имейла ми,Ви пиша отново.

Инвалид съм-100%-първа група с чужда помощ.Заболяването ми е прогресиращо.Имам го  от доста години,но се развиваше бавно и постепенно,а и затова не му обърнах сериозно внимание.Сега всичко прогресира           и се развива с бързи темпове.Тук не ми правят никаква рехабилитация.Искам да емигрирам и то колкото е възможно по-скоро!Разбрах,че Германия би могла да ме приеме,но ще ми осигури ли подслон?Ще ми се признае ли сегашното ми Телково решение??Ще мога ли да  се надявам на рехабилитация?Не зная немски(говоря  английски)-ще ми превежда ли някой..поне в началото?Ако ми предложат работа,подходяща  за сегашното ми състояние,с радост ще приема..А колко пари ще ми искат?

Моля Ви..умолявам Ви,отговорете ми!Благодаря  предварително!

Мария

Редактирано от maryradeva
прибавих изпуснато изречение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте госпожо Радева,

до сега никой не ви е отговорил за да не поеме вината на човек изглеждащ груб. Настоявате за отговор за това ще опитам да споделя всеобщото мнение. Очевидно имате грешна представа за Германия. Няма кой да ви приеме, както се изразявате. Много хора пристигат и много си отиват. И за най-малката победа е необходимо да се полагат огромни усилия понякога свързани и с унижения. Дори често се губи идеята за крайна цел. Това, което очаквате е невъзможно, защото е извън схемата. Германия се нуждае от хора, които да й работят повече от нормалното срещу заплащане по-ниско от нормалното и да й раждат деца. Това е. 

С уважение, 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×