Jump to content
Родени в България
Крякащата тайфа

Предложения / Мнения / Препоръки за подобряване на форума

Recommended Posts

Здравейте приятели на сайта,

понеже проектът Bulgarisches Zentrum все още е в самото си начало, считам за уместно да има тема, която да събира идеите ни за подобряване на портала. Не е задължително човек да е програмист или web-дизайнер, за да даде някакво смислено предложение. В същото време искам да ви помоля да не коментирате в темата възникнали технически проблеми и въпроси, свързани с функциите на сайта. За тази цел мисля да пусна отделна тема.

Така че тук просто давайте своите предложения, например "Може ли да се добави един или друг модул?" или "Предлагам даден подфорум да се раздели на ...",  или ..., или ..., или ...

А ето го и моето конкретно предложение - считам за удачно да се добави модул за транслитерация, с помощта на който да може написаното с латински букви да се обръща в текст на кирилица или т.нар. ТРАНСЛИТЕРАТОР. Колкото и да е странно срещам много наши сънародници, които нямат инсталирана кирилица на компютрите си, които са закупени в Германия (не че е трудно да се добави кирилицата, но така или иначе някои нямат представа как да го направят, а други може да пишат от компютри, на който не може да бъде направено). Добре е да се даде възможност на тези потребители да има такъв модул. Ако на мен ми се наложи, използвам в момента за тази цел външни сайтове като http://bg.translit.cc, но би било перфектно, ако подобен модул е добавен в самия сайт, стига да има техническа възможност.

Вие сте на ход  ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята за модул за транслитерация е добра. Веднага започваме да го мислим как да стане.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Ще си позволя да дам едно предложение: мисля, че не е зле да има раздел "Образование", където да се публикуват теми свързани с училища, детски градини, адаптация на децата и др. подобни. Това е едно от най-големите притеснения за родителите и смятам, че подобен раздел ще е много полезен :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Deny,

чудесна идея! Надявам се, че одобрявате резултата от предложението си :) Ще се радваме и да се включите в дискусиите и набирането на информация.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря! Резултата е повече от задоволителен :)

Ще отнеме малко време, докато прехвърля наличните вече теми в новия раздел, но така или иначе продължаваме напред.

P.S. Още веднъж ви благодаря, че отделихте време, за да ни опишете предложението си  ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


×