Други здравни въпроси
Има 3 теми в този форум
-
- 1 follower
- 1 отговор
- 1,8k прегледа
Работя по вече от три години в Германия.Миналата година май месец се оперирах от пъпна херния в Германия след няколко месеца се наложи пак да се оперирам от същото място и сега пак казват че съм за операция.Въпросът ми е следния мога ли да се оперирам в България Благодаря ви много
Last reply by veronik_veronik, -
- 1 follower
- 4 отговора
- 3,3k прегледа
Здравейте. Живея от 5 години в Германия като самоосигуряващо се лице (selbstständig). Налага ми се спешно да се прибера в България поради здравословни причини. Проблема е, че имам неплатени дългове към АОК. Могат ли да ми ги търсят, докато съм в България или само когато се върна в Германия. Моля за съвет ако някой има информация.
Last reply by veronik_veronik, -
- 1 follower
- 2 отговора
- 1,5k прегледа
Здравейте, много бих се радвала ако някой може да ми помогне с малко информация за здравното осигуряване на бебета с двойно гражданство. Аз съм с българско гражданство, до раждането на бебето през Юни ще съм с двойно - българско и немско. Съпругът ми е германец. Държа бебето да получи българско и немско гражданство. Шест седмици след раждането смятаме да се отправим за поне 3-4 месеца към България. Въпосът, който ме занимава, е свързан със здравното осигуряване на новороденото. То със сигурност ще бъде осигурено в Германия, но по време на престоя ни в България ще трябва да бъдат направени първите имунизации. Въможно ли е това да стане само през европейска…
Last reply by brick,