Jump to content

Класация на потребителите

 1. AinStein

  AinStein

  Потребител


  • Точки

   2

  • Мнения

   261


 2. hqcorp

  hqcorp

  Потребител


  • Точки

   1

  • Мнения

   41


 3. asenbg

  asenbg

  Потребител


  • Точки

   1

  • Мнения

   15


Популярно съдържание

Showing content with the highest reputation on 3.05.2023 във всички раздели

 1. Явно този учител по немски не е искал или не е можел да вземе сертификата и работеше, като чистач. След доста години работа учителите психясват. Този учител-чистач колкото и да работи повече от 1600 евро няма да изкара.Затова се примирява работа за 800 евро за 4 часа и другото от социала.Струва ли си за останалите 800 евро да бъхти-ами не.Тук говорим когато работиш и не ти стигат парите прибягваш до социал. Ако квартирата е 700евро, остават за ядене 100. И социала дава още 400евро за ядене. Пълния социал е докато ти намерят някаква работа. Във Вест-фалия болшинството немски турци са на социал и работят шварц арбейт.Тях никой не ги сочи! А нашите анатемосват българите дето лазят или пълзят в Германия поради липса на парични средства и взимат пари от социала. "Колко срамно е да си на социал" Когато сложиш неговите цървули и изминеш неговия път в сълзи, несгоди и немотия.Тогава имаш право да ги съдиш. В България почти винаги ме харесваха и после използваха , заради знанията и честността ми. И после разбираш изигран и използван. Тук тези качества не вървят.Тук негласно си от втора ръка. Затова, като си видиш фиша от заплатата имаш удръжка данък социално подпомагане.Твое право е да се възползваш.
  1 точка
 2. не че нещо ама да виснеш на държавата не трябва да ти е основна цел в живота ... Това е с цел да прескочиш трапа ако останеш без работа докато си намериш друга, не това закоето го ползват чалмарите и определен тип немски търтеи. Ако имам здрави ръце крака и глава ще ми е неудобно да си живуркам с шепа пари на месец от държавата които да стигат за филия и кисело мляко на ден! А в БГ хората работят болни, не смеят да пуснат болничен щото парите от здравната каса ги чакаш 6 месеца и са около 15лв на ден (моите толкова бяха 2013).
  1 точка
 3. Пълни глупости пишеш. Тези неграмотните ще работят там дето не се иска ценз.Точно за това ги вкарват, защото немците не им се работи. Или искаш да видиш български учител по немски работещ в чистотата, защото не признават дипломата и 28 години стаж в България.Дори български инжинер работещ, като куриер.Примери много. А социала се пълни от данъците, колкото повече печелиш, повече плащаш. Някъде четох от 80 милиона в Германия, чужденци са 10% с тези от ЕС.На помощи са 3,78%. Истината е, че Германия не е толкова социална. Класиране по даване на пари от социала:) 1.Норвегия 2.Финландия 3.Дания 4.Швеция 5.Чехия забележете 6.Германия скоро го писаха от Брюксел извадка Така, че младите ориентирайте се към по-социални държави!
  1 точка
 4. Една особеност на социалните системи е че бързо издишат когато повече хора ги ползват отколкото пари има... Та дали пенсиите или здравната каса или социала... всичко издиша... Swedish gangs growing by 1,000 new recruits a year, and it’s only going to get worse, warns police chief https://rmx.news/crime/swedish-gangs-growing-by-1000-new-recruits-a-year-and-its-only-going-to-get-worse-warns-police-chief/ Та Германия ще заприлича много бързо на Швеция... Überraschung: 70 Prozent der Asylberechtigten sind Analphabeten | 30. April 2023 | 15:35 Uhr https://www.oe24.at/oesterreich/ueberraschung-70-der-einwanderer-sind-analphabeten/554049774 Die Integration von Asylbewerbern stellt in Österreich eine große Herausforderung dar, da ein Großteil von ihnen weder lesen noch schreiben kann. Laut aktuellen Zahlen des österreichischen Integrationsfonds (ÖIF) waren sieben von zehn Einwanderern im Jahr 2022 Analphabeten, vor allem Syrer und Afghanen. Das erschwert den Eintritt in den Arbeitsmarkt und somit die Selbsterhaltungsfähigkeit. Та познайте на тези хора кой ще им изработва помощите.... Германците ще орежат пенсиите вместо да ги депортират... проверете след време този пост...
  1 точка
×
×
 • Създай нов...

Важно!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашите Terms of Use.